“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα είμαι νονά σε βάφτιση τον Μάιο και το μόνο που έχω στο μυαλό είναι ότι θα ήθελα να βάλω κόκκινο κραγιόν και να έχω τα μαλλιά μου πιασμένα πάνω (για πρακτικούς λόγους, κυρίως, έχω μακριά μαλλιά). Έχω σωματότυπο αχλάδι, είμαι 1,65, 75 κιλά. Τι φορέματα μου προτείνετε και σε ποια χρώματα; Ευχαριστώ,
Άντρεα

Απάντηση

Φίλη μας θα μπορούσες να βάλεις μία παντελόνα ψηλόμεση σε άερινη γραμμή και ένα τοπ με χρώμα απο πάνω ή και ένα φόρεμα με μεγάλο κολιέ και πλατφόρμες για εξτρα ύψος. Τώρα σε χρώματα παντελόνα μαύρη ή navy blue για safe αποτέλεσμα και ή black & white τοπ με χρωματιστό κολιέ για αντίθεση ή παστέλ top και χρυσό κολιέ.

Ερώτηση
Καλησπέρα με λένε Νατάσα και είμαι 29 ετών. Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να φορέσω ένα κόκκινο φόρεμα pencil μέχρι το γόνατο, λεπτό τιραντάκι και V. Σκεφτόμουν με μαύρες γόβες και καλσόν στο χρώμα του δέρματος.. Απλά δεν ξέρω τι πανωφόρι γιατί έχει λεπτό τιραντάκι και έχει αρκετό κρύο εδώ.. Φοριέται τέτοια εποχή το κόκκινο εκτός εορτών.. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Νατάσα φόρεσε το φόρεμα σου χωρίς καλσόν, με γόβες και από πάνω ένα ωραίο σακάκι σε tuxedo ύφος όχι πολύ μακρύ.

Ερώτηση
Γεια σας!! Έχω έναν γάμο τέλος Μαίου και είμαι αδύνατη με μέτριο ύψος, τι να βάλω?

Απάντηση
Φίλη μας τέλος Μαίου είναι καλοκαίρι, άρα θα βάλεις σίγουρα κάποιο καλοκαιρινό look. Τώρα εξαρτάται που είναι ο γάμος. Μπορείς να φορέσεις maxi boho φόρεμα αν είναι σε κάποιο νησί, ένα mini ή midi φόρεμα αν είναι στην πόλη, μια παντελόνα με ωραίο τοπ αλλά και μία στιλάτη ολόσωμη φόρμα. Ρίξε και μια ματιά στο tshopping.gr που έχει ωραίες επιλογές σε φορέματα.

Eρώτηση
Γεια σας κορίτσια … θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι που με απασχολεί. Γύρω στον Οκτώβρη με Νοέμβρη θα γίνει η βάπτιση του ανιψιού μου και δεν ξέρω καθόλου τι να φορέσω. Είμαι στα 17. Έχω κόμπλεξ με τα ψηλοτάκουνα και ακόμη πιο μεγάλο κόμπλεξ με τα πόδια μου … όπου δεν μου αρέσουν καθόλου και θέλω να τα κρύβω όσο πιο πολύ μπορώ. Τι μου προτείνετε να φορέσω;;; Ρούχα / παπούτσια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! !!!!!

Απάντηση
Γειά σου και εσένα! Λοιπόν μη αγχώνεσαι καθόλου για τα πόδια σου, υπάρχουν πολλά ρούχα που θα σου πηγαίνουν και θα καλύπτουν την περιοχή που δεν θες και σίγουρα θα έχεις άλλα δυνατά σημεία στο σώμα σου να αναδείξεις -όπως ντεκολτέ, πλάτη κλπ. Σαν μία πρώτη επιλογή για την ηλικία σου είναι οι παντελόνες σε φαρδιά γραμμή που μπορείς να φορέσεις με Τ-shirt αλλά και κάποια ωραία τοπ ενώ σε παπούτσι μπορείς να συνδυάσεις παπούτσια με medium τακούνι αφου δεν σου αρέσουν τα ψηλοτάκουνα ή ακόμη καλύτερα πλατφόρμες.

Ερώτηση
Καλημέρα. Θα γίνω νονά τον Ιούνιο και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα total look. Είμαι 30 χρόνων, με ύψος 1,65 και 70 κιλά συσσωρευμένα στην κοιλιά!!! Θα προτιμούσα φόρεμα όχι μακρύ και παπούτσια όχι χοντροκομμένα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείνουμε ένα φόρεμα σε γραμμή Α σε μια ωραία παστέλ ή ουδέτερη απόχρωση. Η χαλαρή γραμμή του θα καλύψει τις ατέλειες στο σημείο της κοιλιάς και διάλεξε εσύ το κατάλληλο μήκος που σου ταιριάζει καλύτερα. Τώρα σε παπούτσι θα μπορούσες να διαλέξεις ένα ωραίο ζευγάρι lace-up sandals ή ένα ζευγάρι mules που είναι πολύ κολακευτικά και πολύ δυνατή τάση γοα το καλοκαίρι.

And More