“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλημέρα συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω θέμα. Με λένε Βάσω, είμαι 32 χρόνων και έχω αγοράσει το φορεμα της επισυναπτόμενης φωτογραφίας. (Στην πραγματικοτητα δεν φουσκώνει τόσο, πέφτει πιο ριχτό μέχρι το γόνατο) Σκέφτομαι να το φορέσω στη βάφτιση της ξαδέρφης μου Μαίου στις 12 το πρωί.
Με τι παπούτσια (δεν θα ήθελα πέδιλα) και αξεσουάρ να το φορέσω και κυρίως με τι πανωφόρι..Ευχαριστώ πολυυυ!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να συνδυάσεις σίγουρα με nude ή λευκή γόβα αλλά και μία γόβα σε παστέλ απ;oχρωση θα εδινε στο σύνολό σου πολύ ωραίο αποτέλεσμα.


Ερώτηση

Γεια σας κορίτσια.. ευχαριστούμεεε για τις υπέροχες συμβουλές σας. Λοιπόν, για να μπω στο θέμα μου. Έχω μέσα Μαΐου εναν γάμο, παντρεύεται η αδερφή του αρραβωνιαστικού και δεν ξέρω πως να συνδυάσω το φόρεμα που πήρα! Έχω ένα μπεζ φόρεμα δαντέλα! Το φόρεμα είναι διπλό δηλαδή έχει από μέσα μια μπεζ ύφασμα (που είναι και ξεχωριστό φόρεμα) και από πάνω πέφτει ριχτό μια μπεζ δαντέλα χοντρή, μέχρι το γόνατο. Είναι πολύ όμορφο και κλασάτο φόρεμα! Είμαι 23 ετών! Θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Λοιπόν φίλη μας το φόρεμα σου είναι κλασικά κομψό για την ηλικία σου πρέπει να κάνεις όλο το άλλο styling πολύ fresh και minimal για να μην δείξει το αποτέλεσμα βαρύ. Συνδύασε το με γόβες που εχουν στρογγυλή μύτη και μπαρέτα σε nude απόχρωση, χτένισε τα μαλλιά σου χωρίς υπερβολές, κράτησε ένα clutch σε bronze απόχρωση και σε κόσμημα πρόσθεσε μόνο ένα cuff στο χέρι.

Ερώτηση
Γεια σας,είμαι 24 και έχω έναν γάμο μέσα Μαίου και έχω πάρει μια παντελόνα crop λευκή με κάθετες κόκκινες και μπλε ρίγες και δεν ξέρωμε τι να την συνδυάσω .. τι μου προτείνετε?

Απάντηση
Πολύ ωραία επιλογή έκανες συνδύασε την με λευκό πουκάμισο και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό ή με crop top με μανίκια και μεγάλα σκουλαρίκια.

Ερώτηση
Γειά σας. Συγχαρητήρια για την δουλειά σας.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιά ρούχα θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τώρα την άνοιξη και ποιά ρούχα (πείτε μας κάποια βασικά πχ δερμάτινο/τζιντζάκετ?) είναι πιο σωστό να φοράμε αυτή την εποχή που δεν κάνει ούτε πολύ κρύο αλλά ούτε και ζέστη. Επίσης, το πιο βασικό είναι αν πρέπει να φοράμε καλσόν; Τα μπέζ καλσόν είναι στη μόδα ή καλύτερα να το αποφεύγουμε; Είμαι 25 ετών, 1.78 και 63 κιλά. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας γεια σου και εσένα! Τα ρούχα που φοράμε έχουν να κάνουν με το κρύο και πως νιώθουμε δλδ αν θες και κρυώνεις μπορείς ακόμη να φοράς το leather σου με ένα tshirt και ένα boyfriend jean αλλιώς συνδύασε μία cardigan ή ένα trench coat σαν πανοφώρι αυτή την περίοδο. Βάζεις στην άκρη αυτά που σε ζεσταίνουν και κάνουν πολύ χειμερινά πχ παλτό, μπουφάν, ζακέτες πουλόβερ κλπ.Tώρα για το καλσόν καλύτερα απέφυγε κάποιο στο χρώμα του δέρματος και βάλε το look σου χωρίς για πιο fashion αποτέλεσμα.

And More