“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου..

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Τέλη Οκτωβρίου θα είμαι κουμπάρα σε ένα γάμο στην Κύπρο και θα βάλω το φόρεμα που επισυνάπτω (θα παρακαλούσα να μη δημοσιευτεί η φωτογραφία).
Ήθελα να ρωτήσω πώς πρέπει να κάνω τα μαλλιά μου και τι μακιγιάζ πάει! Η πλάτη πίσω είναι λίγο ανοιχτή και στρογγυλή. Είμαι 29 ετών, μικροκαμωμένη, με σταρένια επιδερμίδα και μακριά, σγουρά, σκούρα καστανά μαλλιά!
Θα περιμένω με πολύ αγωνία την απάντηση σας! Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Πολύ ωραία είναι και το φόρεμα όπως τα μαλλιά της φωτογραφίας θα σου πήγαιναν. Τώρα σε μακιγιαζ προτείνουμε τόνους γήινους σε όλο το πρόσωπο και ένα ωραιο χρώμα σε κραγιόν.

Ερώτηση
Κορίτσια του Tlife γεια σας! Τα Oxford shoes εξακολουθούν να είναι στη μόδα; Έχω ένα ζευγάρι με τακούνι εδώ και κάτι χρονάκια, τα ίσια φέτος άρχισαν να μου αρέσουν και σκέφτηκα να αγοράσω ένα ζευγάρι. Εκτός από το συνδυασμό jeans-μπλούζα-σακάκι, φοριούνται με funky κολάν ή θέλουν safe συνδυασμούς; Να προτιμήσω ασφαλές χρώμα- μαύρο, καμηλό ή κόκκινο; Γενικά φοράω total black ή χρώμα benetton style. Είμαι ξανθιά, 1.63 ύψος και 52 κιλά. Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Τα oxfords είναι κλασικό στιλ παπουτσιού για σοφιστικέ πρωινά σύνολα οπότε μην τα πάρεις σε έντονο χρώμα για να τα χαρείς. Θα τα φορέσεις με όλα όπως τις μπαλαρίνες, αλλά όχι με funky σύνολα ή πολύ sporty.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας. Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα σε ενα μπλε χρώμα πολύ γλυκό και όχι σκούρο. Είναι μάξι. Θα το βάλω σε γάμο μέσα Σεπτεμβρίου και θα ήθελα να μου προτείνετε χρώμα και τύπο παπουτσιού καθώς και αξεσουάρ που θα μπορούσα να βάλω. Είμαι 1.72 και 63 κιλά και τα μαλλιά μου (σκούρο καστανό) είναι αφέλειες και θα τα μαζέψω πάνω σε έναν απλό κότσο. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας γεια σου το φόρεμα σου είναι αρκετά απλό σε σχέδιο οπότε για να τα αναβαθμίσεις και να το κάνεις πιο επίσημο για το event του γάμου μπορείς να το συνδυάσεις με μεταλλιζέ πέδιλα σε χρυσό ή ασημί και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια αφού θα έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα.

Ερώτηση
Γεια σας!!! Θα ήθελα την άποψή σας για την κάτωθι απορία μου: Στα τέλη του Σεπτέμβρη θα παραστώ στον γάμο της αδερφής μου και αγόρασα ένα φόρεμα λευκό, κλος μέχρι λίγο πάνω από το γόνατο, ανοιχτό στην πλάτη και στα πλάγια έχει δαντέλα. Με τι παπούτσια και αξεσουάρ μπορώ να το συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να βάλεις σίγουρα γόβες και για πιο chic αποτέλεσμα κάνε ενα συνδυασμό με nude γόβες και χρυσά αξεσουάρ. Φρόντισε να πιάσεις τα μαλλιά σου και να αναδείξεις έτσι την πλάτη του φορέματος.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα και θα ήθελα να μάθω με τι είδους ζακέτα ταιριάζει. Το κιμονό ταιριάζει; Είναι για βάπτιση μεσημέρι τέλος Οκτώβρη. Δε θα ήθελα να δείχνει πολύ επίσημο. Ευχαριστωωωω!!!!

Απάντηση
Mας αρέσει η ζακέτα αυτή με το φόρεμα, το κάνει λίγο πιο νεανικό και boho όμως θα πρέπει να αλλάξεις τις γόβες ειναι πολυ κλασικές για το σύνολο. Προτίμησε ένα ζευγάρι με στρογγυλή μύτη και δέσιμο στον αστράγαλο τύπου Mary janes.

Eρώτηση
Καλημέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας. Τον χειμώνα θα γίνω νονά και θέλω να σας ρωτήσω, εάν το φόρεμα που σας έστειλα στην φωτογραφία ταιριάζει για την συγκεκριμένη περίσταση και αν ναι με τι μπορώ να το συνδυάσω.
Με το φόρεμα αγόρασα και αυτή την ζώνη που είναι στην φωτογραφία, πιστεύετε ότι ταιριάζει για την βάπτιση? Είμαι 1.65, 50 κιλά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Ωραίο είναι το φόρεμα, απλά δεν είναι πολύ επίσημο είναι λίγο πιο casual. Αν όμως δεν έχεις δυνατότητα να πάρεις κάτι αλλο τότε πρόσθεσε την ζώνη πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα ωραίο κότσο και βάλε μπρονζέ σκουλαρίκια στην απόχρωση της ζώνης και ωραίες γόβες σε nude απόχρωση.

Ερώτηση
Kαλησπέρα!! Στις 3 Οκτωβρίου είμαι καλεσμένη σε έναν κλασικό γάμο με δεξίωση. Είμαι 20 χρονών, έχω ύψος 1.67, ψιλόλιγνη σιλουέτα και θα ήθελα να μου προτείνετε τι να φορέσω και τι παπούτσια να βάλω. Ευχαριστώ πολύ!!

Απάντηση
Φίλη μας σε ένα κλασικό event μπορείς να βάλεις σίγουρα κάποιο ωραίο φόρεμα στο ύφος που ξέρεις ότι σου ταιριάζει π.χ. με ανοιχτή πλάτη ή με ωραίο ντεκολτέ .Διάλεξε κάποιο μονόχρωμο για πιο chic αποτέλεσμα και συνδύασε το με sexy pumps.

Ερώτηση
Γεια σας!! Αρχές Οκτωβρίου έχω να πάω σε έναν γάμο και θέλω να μου προτείνετε τι να φορέσω. Είμαι 19 χρονών, ψηλόλιγνη σιλουέτα,ύψος 1.67 και 50 κιλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Απάντηση
Φίλη μας εκείνη την εποχή είναι ωραίο να βάλεις κάτι λίγο πιο φθινοπωρινό. Ιδανικά για την ηλικία σου μία ψηλόμεση παντελόνα και ενα ωραίο cropped top ή μία ολόσωμη φόρμα με χρωματιστά παπουτσια και shoulder bag. Απόφυγε φορέματα και φούστες σε midi γραμμή αλλά και maxi φορέματα βάλε κάτι πιο fresh και νεανικό.

And More