10 ιδέες για να εμπνευστείς και να φορέσεις το total black look με στιλ!

Όπως λέει και η αρχισυντάκτριά μου “Black… Is the new black”. Μήπως διαφωνείς; Το μαύρο είναι διαχρονικό, είναι στιλάτο και σίγουρα είναι η safe επιλογή για να μην αποτύχεις στιλιστικά. Κάθε χρόνο, χειμώνα καλοκαίρι, είναι ο πρωταγωνιστής στις εμφανίσεις μας, κι αν όχι πρωταγωνιστής, σίγουρα είναι η τελική πινελιά που ποντάρουμε κάθε φορά. Ένας ακόμα λόγος που το επιλέγουμε, είναι γιατί το μαύρο “κόβει”, όπως συνήθιζαν να λένε και οι γκουρού της μόδας από παλιά.

Όπως και να το κάνουμε, λοιπόν, είναι η must τάση που δεν θα φύγει ποτέ από το προσκήνιο! Αν όμως έχεις βαρεθεί τους ίδιους total black συνδυασμούς, αλλά ταυτόχρονα δεν θες να αποχωριστείς αυτό το χρώμα από τις εμφανίσεις σου, κάνε schroll down και δες τι ετοίμασα για σένα!

Κάνουμε ένα πέρασμα από τα street styles όλου του κόσμου, σου δείχνουμε τα πιο in fashion looks που πέρασαν από μπροστά μας και σου δίνουμε τα απαραίτητα styling tips, ώστε να πάρεις ιδέες και να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου.

Παίξε με τις υφές! Το μαύρο σου δίνει το avantage να παίξεις και να κερδίσεις. Συνδυάζοντας διαφορετικές υφές μεταξύ τους, όπως δέρμα και γούνα, θα αποφύγεις το βαρετό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα θα πετύχεις στιλιστικό jackpot.

Διάλεξε διαφορετικά textures! Στην ίδια περίπου λογική με το προηγούμενο tip, μόνο που τώρα τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Αν θες λοιπόν να κάνεις το look σου πιο shiny (όσο shiny μπορεί να γίνει το μαύρο), μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό μαύρο πουλόβερ με μια ελαφρώς μεταλλική μαύρη φούστα.

Ακολούθησε το masculine δρόμο! Μαύρο ίσον κοστούμι και κοστούμι ίσον μαύρο (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές). Οπότε, για formal εμφανίσεις “δανείσου” κομμάτια και ιδέες από την αντρική ντουλάπα, φορώντας ένα ανδρικό παντελόνι και ένα oversized πανωφόρι, που φυσικά θα έχουν μαύρο χρώμα. Θέλεις να γίνει πιο θηλυκό το look σου; Αν έχεις μικρό στήθος φόρεσε το σακάκι σου χωρίς τοπ, ενώ αν διστάζεις επέλεξε ένα lingerie.

Ξέχνα το little black dress! Ντάξει, μην το ξεχάσεις εντελώς, αλλά τουλάχιστον άλλαξε άποψη για τις midi γραμμές. Το μαύρα φορέματα μέχρι το γόνατο είναι θηλυκά, στιλάτα και το must κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου αυτήν τη χρονιά. Μπορείς εύκολα να ενισχύσεις τη θηλυκή αισθητική του με ένα απλό choker, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα night look.

Say yes… to the tweed skirt! Αν βαρέθηκες τις μαύρες mini φούστες και θες κάτι ξεχωριστό, επέλεξε μια μαύρη tweed φούστα με μεταλλικές ίνες. Plus! Συνδύασέ τη με ένα ζευγάρι ιδιαίτερα πέδιλα, αποχαιρετώντας το boring total black look…

Ένα μόνο jacket αρκεί! Και biker, και με γούνα και με zip details. Ναι, όλες αυτές τις λεπτομέρειες μπορείς εύκολα να τις βρεις σε ένα jacket, το οποίο με τη σειρά του θα κάνει το total black σύνολό σου πιο ιδιαίτερο.

Βγάλε τα μαύρα sneakers από την ντουλάπα! Το φοβερό με το μαύρο χρώμα, είναι ότι προσφέρει μια κομψότητα σε κάθε look, ακόμα κι αν αυτό κυμαίνεται σε casual στιλ. Οπότε, φόρεσε τα αγαπημένα μαύρα σου sneakers με ένα straight παντελόνι, συμπλήρωσε με ένα oversized πουλόβερ και ολοκλήρωσε με μια θηλυκή tote bag. Και ναι, μπορείς να πας έτσι ακόμα και στο γραφείο.

Η δύναμη της μαύρης διαφάνειας! Καλεσμένη σε πάρτι; Μπορείς να είσαι κομψή και sexy με ένα μαύρο φόρεμα. Μόνο που αυτή τη φορά σε παροτρύνουμε να επιλέξεις ένα με μαύρη διαφάνεια που θα αποκαλύπτει σημεία του σώματός σου, ώστε να αποφύγεις το συντηρητικό αποτέλεσμα. Συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα ankle boots και πρόσθεσε μια funky πινελιά με μαύρες κάλτσες σε κοντό μήκος.

Πάντρεψε τα στιλ! Ίσως το total black look είναι η ευκαιρία σου να είσαι και grunge και θηλυκή. Φόρεσε λοιπόν ένα μαύρο skinny παντελόνι και συμπλήρωσε με τα εξής must αξεσουάρ, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Πρώτον, μην ξεχάσεις να φορέσεις τον πλεκτό σου σκούφο. Δεύτερον, η ζώνη με τις μεταλλικές λεπτομέρειες δεν πρέπει να λείπει. Και last but not least, ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα ankle boots, κάνοντας τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο ψηλή και το look σου πιο θηλυκό.

Η shiny πινελιά! Εάν πραγματικά έχεις βαρεθεί την ολόσωμη φόρμα σου που σε κάθε εμφάνιση φαίνεται ίδια, δεν έχεις παρά να προσθέσεις μεταλλικά αξεσουάρ και κοσμήματα. Μπες στο παιχνίδι, κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη.

Read More

And More