10 στιλιστικά τρικς που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα

Είμαστε στη φάση που προσπαθούμε επιτέλους να αποβάλλουμε από πάνω μας το styling του χειμώνα. Δειλά – δειλά προσθέτουμε λίγο χρώμα, κανένα floral μοτίβο, αλλά πάντα με το φόβο ότι ίσως κάτι δεν κάνουμε σωστά. Πάντα δηλαδή έχουμε στο μυαλό μας αν έχουμε κάνει τον τέλειο συνδυασμό, αν αυτό που φορέσαμε μήπως παρα-είναι ανοιξιάτικο και δεν ταιριάζει ακόμα στον περίεργο καιρό και πολλά άλλα. Κάπου εδώ θα δώσω ένα τέλος στον προβληματισμό σου με το εξής θέμα. Συγκέντρωσα μερικά από τα πιο stylish street styles για να πάρεις ιδέες και να φορέσεις με τον πιο cool και σωστό τρόπο στην καθημερινότητά σου τις τάσεις της Άνοιξης. Ναι, γιατί για το τέλειο styling χρειάζεται και ο σωστός οδηγός. Και σίγουρα τα street styles του εξωτερικού είναι το απόλυτο fashion guide. Μετακινήσου, λοιπόν, προς τα κάτω, δες τι και πως θα φορέσεις τα νέα trends… χωρίς να αποτύχεις!

Παίξε στην ίδια απόχρωση
Ναι, σου το έχουμε πει ξανά ότι η μονοχρωμία είναι must για φέτος. Βέβαια σου έχουμε τονίσει το total pink, αλλά και οι άλλες αποχρώσεις είναι εξίσου must. Βρες ένα χρώμα που σου αρέσει (η Kendall διάλεξε το χακί για παράδειγμα) και χτίσε ένα ολόκληρο σύνολο σε αυτήν την απόχρωση. Προσοχή όμως! Το σύνολο πρέπει να είναι ακριβώς στην ίδια απόχρωση. Δηλαδή, μην προσπαθήσεις να συνδυάσεις πράσινο με λαχανί και λαδί.

Φόρεσε κάτι αέρινο
Όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο φλερτάρουμε με την ιδέα της αέρινης γραμμής. Μην περιμένεις να έρθει το καλοκαίρι και φόρεσέ το από τώρα. Διάλεξε ένα αέρινο φόρεμα, φούστα ή παντελόνα και συνδύασέ τα με ένα leather jacket. Είναι ότι πρέπει για αυτήν την εποχή. Τώρα σε παπούτσι επέλεξε κάτι που να ταιριάζει στο look, όπως sneakers, ankle boots. Σε καμία περίπτωση δεν φοράς σανδάλια ακόμα.

Μην ξεχάσεις τα σκουλαρίκια
Στο λέω να το ξέρεις! Αυτή η σεζόν δίνει μεγάλη βάση στα σκουλαρίκια και πιο συγκεκριμένα στα statement σκουλαρίκια. Ναι, δηλαδή θέλουμε κάτι σε oversized, με έντονα χρώματα και glam πέτρες. Εκτός λοιπόν του ότι είναι hot trend, μπορούν να κάνουν φοβερό update σε ένα minimal ή μονόχρωμο look. Για το σωστό μονοχρωματικό σύνολο γύρισε στο street style No.1.

Φόρεσε πουά και φέτος
Αν ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που λατρέψουν το πουά, τότε αυτή η σεζόν ανήκει σε σένα. Το polka dot μοτίβο έχει την τιμητική του και μπορείς άφοβα να το φορέσεις με πολλούς συνδυασμούς. Σε περίπτωση που θες να απολαύσεις μια χαλαρή βόλτα, ρίξε ένα leather jacket στους ώμους σου και ολοκλήρωσε με strappy flats. Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις χρώμα με κάποιο αξεσουάρ ή statement σκουλαρίκια, όπως σου ανέφερα και πιο πάνω.

Δανείσου το jeans του αγοριού σου
Όπως και να το κάνουμε τα skinny παντελόνια δεν είναι ιδανικά για αυτή τη σεζόν, μιας και νιώθουμε λίγο καταπιεστικά όταν κάνει ζέστη. Για αυτό λοιπόν δανείσου το jeans του αγοριού ή αγόρασε ένα boyfriend και φόρεσέ το all day. Ναι, μπορείς να το αναδείξεις και με chic look. Φόρεσε καταρχήν μια ζώνη στη μέση για να μην σου πέφτει, πρόσθεσε ένα ζευγάρι point toe pums και ολοκλήρωσε με ένα lady like σακάκι. Είσαι ready!

Βρες το κοστούμι που σου ταιριάζει
Εδώ και μερικά χρόνια έχουμε αγαπήσει τα κοστούμια. Τα συνδυάζουμε με sneakers, flats, γόβες και μας πάνε παντού. Από το γραφείο δηλαδή, μέχρι και το ποτό. Αυτήν τη σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα μονόχρωμα κοστούμια και ειδικά τα ροζ ή τα σιέλ. Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου color block αποτέλεσμα με μια τσάντα σε έντονο χρώμα. Και κάτι τελευταίο! Το παντελόνι από το κοστούμι μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε γραμμή που να ταιριάζει στο σώμα σου. Chinos, ζιπ κιλότ, skinny, oversized.

Πες ναι στο total denim
Έφτασε αυτή η εποχή που μπορούμε να φορέσουμε το denim με… denim. Όχι, μην το φοβηθείς. Πρόκειται για έναν “καθαρό καμβά” που μπορείς να παίξεις μαζί του και να προσθέσεις διάφορα αξεσουάρ και κοσμήματα, χωρίς να αποτύχεις. Συνδύασε το look σου με snake effect παπούτσια ή τσάντα και θα βγεις κερδισμένη.

Πάντρεψε το κόκκινο με το ροζ
Μπορεί αυτός ο συνδυασμός να σου φαίνεται λίγο περίεργος και σαν να ήρθε από άλλο πλανήτη, αλλά όπως έχουμε πει οι τάσεις εξελίσσονται και κάποιες φορές γίνονται πιο τολμηρές. Τόλμησε να συνδυάσεις το ροζ με το κόκκινο και απόκτησε ένα in fashion αποτέλεσμα. Σε αξεσουάρ μπορείς να επιλέξεις κάτι σε λευκό ή μαύρο χρώμα, με σκοπό να ισορροπήσεις το αποτέλεσμα. Προσοχή όμως! Προσπάθησε οι αποχρώσεις που θα επιλέξεις να μοιάζουν με αυτές της φωτογραφίας.

Ένα printed σακάκι ταιριάζει παντού
Αν βαρέθηκες τα μονόχρωμα σακάκια και θες κάτι διαφορετικό, τότε επέλεξε σίγουρα ένα με prints. Οι τάσεις σου επιτρέπουν να διαλέξεις ανάμεσα σε floral μοτίβο ή aztec prints ή ακόμα και πουά. Για να είσαι safe συνδύασέ το με ασπρόμαυρες αντιθέσεις, όπως μια μαύρη φούστα κι ένα λευκό πουκάμισο.

Μην αποχωρίζεσαι τα ankle boots ακόμα
Ξέρεις, τα ankle boots μπορούν να φορεθούν άνετα και την άνοιξη. Εξάλλου, αν μας παρακολουθείς συστηματικά θα παρατήρησες ότι πολλά catwalks αυτής της σεζόν τα προτείνουν ανεπιφύλακτα. Και αναρωτιέσαι τώρα με τι τα συνδυάζεις. Μπορείς να τα φορέσεις με mini dress, χωρίς καλσόν βέβαια, ή με την αγαπημένη σου ζιπ κιλότ.

Read More

And More