15 συμβουλές για φορέσεις τώρα με στιλ το λευκό πουκάμισο

Είναι αυτή η εποχή που ανοίγεις την ντουλάπα και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Οι καιρικές συνθήκες σε έχουν μπερδέψει κάπως, ακόμα δεν έχεις προλάβει να μαζέψεις τα χειμωνιάτικα ρούχα και σίγουρα δεν έχεις προλάβει να αποκτήσεις κάποιο νέο κομμάτι που θα κάνει ακόμα πιο fresh το στιλ σου. Εκεί λοιπόν που κοιτάς τα ρούχα σου τα τελευταία 10 λεπτά, ξαφνικά το βλέμμα σου πέφτει σε ένα λευκό πουκάμισο. Ίσως είναι αυτό που “έκλεψες” από τον πρώην σου, αυτό που σου είχε χαρίσει η μαμά σου ή το κομμάτι που κατάφερες να αποκτήσεις σε σούπερ τιμή στις προηγούμενες εκπτώσεις. Όπως και να έχει το λευκό πουκάμισο είναι πάντα ένα basic item που θα αγαπάμε και θα σε συγχαρώ που υπάρχει μέσα στην γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς λοιπόν να το ξεχωρίσεις από όλα τα υπόλοιπα ρούχα, να το βάλεις στην άκρη και μετά από αυτό το θέμα να το “εκμεταλλευθείς” με τον ιδανικό τρόπο. Παρακάτω, από ότι κατάλαβες, θα βρεις 15 στιλιστικές συμβουλές για να το αναδείξεις με στιλ και όπως προτάσσουν οι νέες τάσεις. Δες τις ιδέες που τσεκάραμε από τα street styles.

Ξεκινάμε με basic συνδυασμούς. Μπορείς να το αναδείξεις με το μαύρο σου παντελόνι (ιδανικά να έχει crop flare γραμμή) και mules. Ο συνδυασμός του άσπρου-μαύρου μπορεί να σε “συνοδέψει” στο γραφείο, στον καφέ και στη βόλτα.

Φόρεσέ το με skinny pants, μια μαύρη ζώνη στη μέση, ένα κόκκινο μαντήλι στο λαιμό και neutral γόβες. Αν ο συνδυασμός σου φαίνεται κάπως τολμηρός για τα δικά σου δεδομένα, μπορείς να αντικαταστήσεις τις γόβες με sneakers. Είναι εξίσου στιλάτο…

Αν σου αρέσει το boyish look τότε αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός για σένα. Συνδύασε το λευκό oversized πουκάμισο με ένα loose παντελόνι λευκά sneakers. Πρόσθεσε στο σύνολο ένα clutch σε έντονο χρώμα για να κάνεις τη διαφορά.

Η σαλοπέτα είναι must και φέτος και ξεκάθαρα ταιριάζει τέλεια με το λευκό σου πουκάμισο. Για ιδιαίτερο αποτέλεσμα πρόσθεσε slides και μια ιδιαίτερη τσάντα της επιλογής σου. Μην σε φοβίζει ο συνδυασμός του λευκού πουκάμισου και της λευκής σαλοπέτας. Είναι τέλειος! Παρόλα αυτά εξίσου ωραία θα δείχνει και μια σε μύρο χρώμα.

Θες να είσαι cool και χαλαρή χωρίς να αφαιρείς πόντους από το στιλ σου; Τότε το boyfriend jeans μπορεί να γίνει ο ιδανικός σύντροφος του αγαπημένου σου πουκάμισου. Μην διστάσεις να ολοκληρώσεις με μαύρα ankle boots, ενώ σε τσάντα επέλεξε μια σε oversized μέγεθος.

Και επανέρχομαι σε έναν basic αλλά σούπερ στιλάτο συνδυασμό που θα εκτιμήσεις. Φόρεσε το λευκό πουκάμισο με ένα harem pants σε μαύρο χρώμα και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι slidders. Τώρα αν σου φαίνεται κάπως sporty αυτή η επιλογή παπουτσιού, μπορείς να φορέσεις ακόμα και τις αγαπημένες σου γόβες ή πέδιλα.

Περνάμε τώρα στο denim σορτς. Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το θέμα μιας και το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί σχεδόν σε κάθε μας εμφάνιση. Anyway! Φόρεσε το πουκάμισο με το denim shorts σου και ανάδειξέ το με χαλαρό styling. Προτίμησε καφέ-δερμάτινα αξεσουάρ και πολλά κοσμήματα που θα κάνουν πιο boho το αποτέλεσμα.

Έχεις μια denim φούστα αλλά διστάζεις να τη φορέσεις στη δουλειά. Wrong!!! Με το πουκάμισο μπορεί αυτόματα να γίνει πιο κομψή και θηλυκή, χωρίς να φαίνεσαι πολύ casual. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι strappy μπαλαρίνες και είσαι σούπερ.

Συνεχίζουμε με τη mini φούστα, μόνο που τώρα θα ασχοληθούμε με την κλασική σε μίνι γραμμή και σε μαύρο χρώμα. Για ακόμα μια φορά σε παροτρύνουμε να τη συνδυάσεις με το πουκάμισο σου κι ένα ζευγάρι πέδιλα σε έντονο χρώμα. Πρόσθεσε τη μια μεριά του πουκαμίσου μέσα στη φούστα για extra stylish αποτέλεσμα.

Αν έχεις μια πολύ αδύνατη σιλουέτα τόλμησε να συνδυάσεις ένα loose πουκάμισο με μια κλος φούστα. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι loafers κι ένα mini clutch.

Αν ετοιμάζεσαι για δουλειά (και μετά για κάποιο ποτό) σκέψου ξανά το ενδεχόμενο της δερμάτινης φούστας. Ταιριάζει τέλεια και είναι ένα θηλυκό look που δεν θα σε απογοητεύσει. Φόρεσε ψηλοτάκουνα πέδιλα και ολοκλήρωσε με γυαλιά ηλίου.

Αν είσαι από τις τολμηρές, τότε αυτό το styling είναι ιδανικό για σένα. Φόρεσε το λευκό πουκάμισο με μια full skirt κι ένα ζευγάρι sneakers. Αυτά τα sneakers που φοράς στο γυμναστήριο. Πρόσθεσε γυαλιά ηλίου σε sporty ύφος και είσαι έτοιμη!

Τώρα θα περάσουμε σε ένα styling tip που μας ενθουσίασε. Φόρεσε το αγαπημένο σου bottom (φούστα, παντελόνι σορτς) άφησε ξεκούμπωτα τα κάτω κουμπιά του πουκαμίσου και δέσε το κόμπο. Έτσι θα δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα και θα τονίσεις τη μέση σου.

Ένα άλλο tip που μπορείς να κάνεις στο loose σου πουκάμισο για να του αλλάξεις στιλ ακι να το κάνεις πιο θηλυκό, είναι να αφήσεις ξεκούμπωτα τα κάτω – κάτω κουμπιά και να δέσεις κόμπο μόνο τη μια πλευρά.

Τέλος, φέρε τα εμπρός πίσω. Φόρεσε δηλαδή το πίσω μέρος του πουκαμίσου μπροστά, και το μπροστά μέρος του να βρίσκεται στην πλάτη σου. Άφησε ξεκούμπωτα τα κουμπιά και και δέσε έναν κόμπο με τις άκρες.

Read More

And More