7+1 Τρόποι να δέσεις το κασκόλ ή το φουλάρι σου αυτόν το χειμώνα!

Όταν ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών (όπως τώρα δηλαδή), τα φουλάρια, τα κασκόλ και τα μαντήλια βγαίνουν επιτέλους από την ντουλάπα ή έστω βρίσκονται πρώτα στις must have αγορές μας. Ο σκοπός τους από ότι μπορείς να καταλάβεις είναι διπλός. Καταρχήν, μπορούν να κάνουν update ένα συνηθισμένο outfit και να προσφέρουν μια ξεχωριστή αισθητική και δεύτερον, μπορούν να μας διατηρήσουν λίγο πιο ζεστές και προστατευμένες από το κρύο!

Επειδή, λοιπόν, εμείς συμβαδίζουμε με τις τάσεις της μόδας, τις απαιτήσεις σου και τις καιρικές συνθήκες, αποφασίσαμε να σου δώσουμε μια εξαιρετική ιδέα. Για την ακρίβεια, όχι μια αλλά οχτώ! Η fashion editor Σοφία Σούζα είναι έτοιμη να σου παρουσιάσει τους οχτώ τρόπους που μπορείς να δέσεις το μαντήλι ή το κασκόλ σου αυτόν το χειμώνα, κάνοντας τη διαφορά. Και όλα αυτά ξέρεις γιατί; Πρώτον, για να μην χάνεις το στιλ σου ακόμα και όταν η θερμοκρασία θυμίζει Βόρειο Πόλο (ντάξει, υπερβολή) και δεύτερον για να ανανεώσεις εύκολα και γρήγορα το look σου χωρίς πολλά – πολλά!

Λοιπόν λοιπόν! Δηλώνουμε έτοιμες να παραδειγματιστούμε από τη Σοφία και έχουμε σαν σκοπό να ακολουθήσουμε τα βήματά της. Παρακάτω θα βρεις γραπτώς τις απαραίτητες οδηγίες, καθώς και χρήσιμες φωτό που θα σε βοηθήσουν να δέσεις το κασκόλ ή του φουλάρι σου πιο εύκολα…


ΔΕΣΙΜΟ Νο1

Ρίχνουμε το μαντήλι στους ώμους μας, με τις δύο άκρες να κοιτούν προς τα κάτω. Το τυλίγουμε γύρω
από το λαιμό μας, ώστε να πάρει λίγο όγκο. Στη συνέχεια δένουμε τις δύο άκρες και τοποθετούμε το δέσιμο κάτω από το φουσκωτό σημείο.


ΔΕΣΙΜΟ Νο2

Έχουμε το μαντήλι περασμένο στο λαιμό μας σε 2 λωρίδες. Στη συνέχεια κάνουμε ένα κύκλο και τις περνάμε από μέσα και τις δύο. Τον κόμπο που δημιουργείται τον ανεβάζουμε προς τα πάνω (σαν να δένουμε μία γραβάτα) και τον τοποθετούμε λίγο πιο πλάι στο λαιμό μας.


ΔΕΣΙΜΟ Νο3

Φέρνουμε το φαρδύ μέρος (τρίγωνο) του μαντηλιού μπροστά. Στη συνέχεια δένουμε δύο κόμπους τις δύο άκρες και όλο το δέσιμο το βάζουμε στο πλάι.


ΔΕΣΙΜΟ Νο4

Τυλίγουμε το κασκόλ μία φορά γύρω από το λαιμό μας και κάνουμε δύο μεγάλους κόμπους στο μπροστά μέρος. Ό,τι περισσεύει το τακτοποιούμε μέσα από τον όγκο που έχουμε δημιουργήσει.


ΔΕΣΙΜΟ Νο5

Ρίχνουμε το κασκόλ στους ώμους σαν σάλι. Τη μία άκρη τη φέρνουμε γύρω από τον ώμο, δίνοντας ένα ωραίο σχήμα, και την τακτοποιούμε στο μπροστινό μέρος του κασκόλ. Την άλλη άκρη την περνάμε από την άλλη μεριά και την αφήνουμε να πέσει χαλαρά.


ΔΕΣΙΜΟ Νο6

Διπλώνουμε το κασκόλ στη μέση και το περνάμε γύρω από το λαιμό μας. Τις δύο άκρες τις περνάμε μέσα από την άλλη μεριά (μέσα από την τρύπα δηλαδή), κάνοντας ένα ωραίο δέσιμο, το οποίο τοποθετούμε στο πλάι του λαιμού μας.


ΔΕΣΙΜΟ Νο7

Περνάμε το κασκόλ γύρω από το λαιμό μας και αφήνουμε την μία μεριά να πέσει χαλαρά μπροστά, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο. Παίρνουμε την άλλη άκρη την αφήνουμε και αυτή να ανοίξει προς τα κάτω και να πάρει τριγωνικό σχήμα. Την τακτοποιούμε χαλαρά στο πλάι.


ΔΕΣΙΜΟ Νο8

Αφήνουμε το κασκόλ να πέσει στους ώμους. Σταυρώνουμε τα δύο κομμάτια και περνάμε την κάτω πλευρά πίσω από τον ώμο. Την άλλη την κάνουμε ένα χαλαρό κόμπο μπροστά και έπειτα τη βάζουμε στο πλάι.

Last (but not least) info: Μην ξεχνάς ότι τα αξεσουάρ για το κρύο είναι must. Το TLIFE φρόντισε να σου βρει τα πιο στιλάτα και ενημερωμένα σκουφάκια, κασκόλ και γάντια της αγοράς, μόνο για σένα. Κάνε κλικ εδώ και δες τις προτάσεις μας!

Read More

And More