Άνοιξη 2016: Με τι να αντικαταστήσεις τα αγαπημένα σου χειμερινά κομμάτια!

Mε την άνοιξη να είναι και επίσημα εδώ σκεφτήκαμε ότι είναι μια καλή στιγμή αυτή για να ξεκινήσουμε να προετοιμάζουμε τις ντουλάπες μας για τις επερχόμενες αλλαγές στην θερμοκρασία και να είμαστε σε θέση να υποδεχτούμε τις πρώτες ημέρες της με στιλ. Είναι λογικό λοιπόν ότι θα απομακρύνουμε τον χειμωνιάτικο εξοπλισμό μας για να ελευθερώσουμε λίγο χώρο στην ντουλάπα για περισσότερα ρούχα κατάλληλα για τον ζεστό καιρό. Αυτό που μπορεί να είναι λιγότερο προφανές, καμιά φορά, είναι ποια είναι τα κομμάτια που μπορούμε να μεταφέρουμε στην επόμενη σεζόν και ποια εκείνα που θα πρέπει να φυλάξουμε στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας.

Κι ενώ μπορεί να μας λείπουν λίγο ήδη οι over-the-knee μπότες μας που θα πρέπει να αποχωριστούμε, είμαστε ενθουσιασμένες που θα ανασύρουμε μερικά αγαπημένα ανοιξιάτικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας- καθώς και για το γεγονός ότι θα αρχίσουμε να επενδύουμε σιγά σιγά και σε κάποια καινούρια.

Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τα κομμάτια που πρέπει σιγά σιγά να κρύψεις στη ντουλάπα σου, αλλά και εκείνα με τα οποία μπορείς να τα αντικαταστήσεις!

ALL WEATHER SHOES


Ενώ οι κρύοι χειμώνες μας επιτρέπουν ακόμα και τα πιο βαριά παπούτσια, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την άνοιξη! Αντ ‘αυτού, φόρεσε sneakers.Τα sneakers είναι τα παπούτσια της σεζόν. Eπιπλέον, είναι άνετα και ταιριάζουν με όλα.

ΒΑΡΙΑ ΠΑΛΤΟ


Όχι μόνο δεν θα δεν χρειάζεσαι ένα βαρύ παλτό μετά το χειμώνα, αλλά τα ογκώδη ρούχα τείνουν να καταλαμβάνουν πολύ από τον πολύτιμο χώρο στην ντουλάπα σου. Ώρα να τα βάλεις στην αποθήκη! Αντ ‘αυτού, φόρεσε ένα τζιν μπουφάν. Το τζιν μπουφάν είναι ελαφρύ, συμπαγές, και πάντα stylish.

ΖΙΒΑΓΚΟ ΚΑΙ CHUNKY ΠΛΕΚΤΑ

Τα ζιβάγκο μπορεί να είναι από τα πιο βασικά κομμάτια του χειμώνα για layering, αλλά, δυστυχώς, δεν μεταφράζονται το ίδιο και στην άνοιξη. Το ίδιο ισχύει και για τα chunky πλεκτά, τα οποία καταλαμβάνουν επίσης πολύτιμο χώρο ντουλάπα!
Αντ ‘αυτού, να φόρεσε ελαφριά sweaters. Ένα ελαφρύ πουλόβερ πάνω από τους ώμους σου, μπορεί επίσης να προσθέσει μια πινελιά ενδιαφέροντος στο outfit σου.

OVER-THE-KNEE-BOOTS


Ενώ είναι δύσκολο να αποχωριστείς τις αγαπημένες over-the-knee μπότες, το συγκεκριμένο στιλ παπουτσιού δεν είναι αυτό που λέμε “εποχιακά κατάλληλο”. Αντ ‘αυτού, φόρεσε mules.


FAUX FUR



Το western θέμα είναι πολύ ισχυρό φέτος την άνοιξη, που σημαίνει ότι το σουέτ είναι εδώ για να μείνει. Επιπλέον, είναι πολύ πιο ελαφρύ από το γούνινο ομόλογό του.


BLANKET SCARVES



Ενώ αγαπάμε τα blanket scarves για το φθινόπωρο και το χειμώνα, πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να τα βάλουμε στην άκρη και να τα αντικαταστήσουμε με μεταξωτά μαντίλια. Αυτό το-εγκεκριμένο από τα it-girls αξεσουάρ είναι ένα must για την άνοιξη. Φόρεσέ το γύρω από το λαιμό σου, στον καρπό σου, ή ακόμη και ως μια ζώνη για μια άμεση αναβάθμιση στο outfit σου.


JACKETS ΜΕ ΓΟΥΝΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ


Παρόμοια με τη γούνα, τα jackets και τα αξεσουάρ με γούνινες προσθήκες δεν έχουν θέση σε μια ανοιξιάτικη ντουλάπα.
Αντ ‘αυτού, φόρεσε ένα bomber jacket! To bomber jacket μπορεί να φορεθεί σε όλες τις εποχές, και όταν τo layering δεν είναι απαραίτητο, το μόνο που χρειάζεσαι από μέσα είναι ένα T-shirt.


Read More

And More