Απόκριες 2016: Ντύσου παίρνοντας έμπνευση από τα 60s, 70s και 80s!

Οι απόκριες είναι εδώ και σίγουρα στην ατζέντα σου θα υπάρχει κάποιο event που απαιτεί να μεταμφιεστείς. Έχεις όμως σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσες δημιουργήσεις ένα αποκριάτικο outfit χωρίς σχεδόν καθόλου περιττά έξοδα; Η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα έρχεται να σου δείξει τον τρόπο δίνοντάς σου τρία outfits βγαλμένα μέσα από την ντουλάπα σου! Και τί εννοούμε με αυτό; Μηδένισε τα έξοδα στο μυαλό σου και δες τα ρούχα που ήδη έχεις με διαφορετικό μάτι. Εναλλακτικά, αν διαθέτεις κάποιο budget μπορείς να επενδύσεις σε μερικά κομμάτια που εκτός από την μεταμφίεση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στην καθημερινότητά σου.

Η Σοφία θα σου δώσει ιδέες για το πως να ντυθείς με έμπνευση από τη δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’80 που είναι και τάση. Εσύ όμως ανάλογα με την γκαρνταρόμπα σου, μπορεί να σκεφτείς κάτι άλλο. Αρκεί να βάλεις τη φαντασία σου σε λειτουργία.

Κάνε “κλικ” επάνω στις φωτογραφίες για να δεις όλες τις προτάσεις της…


Mε βάση ένα μίνι φόρεμα σε γραμμή Α ή ένα cropped παντελόνι μπορείς να δημιουργήσεις ένα τέλειο 60s look. Και πόσο μάλλον αν προσθέσεις μερικές επιπλέον πινελιές με ένα ζευγάρι lace-up shoes και ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια σε γεωμετρικό σχήμα για να ολοκληρώσεις το outfit.

Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές.


Το να ντυθείς κορίτσι της δεκαετίας του ’70 ίσως είναι και η πιο εύκολη επιλογή μιας και είναι πολύ δυνατή τάση τις τελευταίες σεζόν και πολύ πιθανό να την έχεις ήδη ενσωματώσει στο στιλ σου. Boho αισθητική, χαλαρές γραμμές και ιδιαίτερα μοτίβα πρωταγωνιστούν. Τα suede αξεσουάρ είναι must!

Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…


Αν έχεις πιο fun διάθεση μπορείς να δημιουργήσεις ένα look με επιρροές από τη δεκαετία του ’80! Φόρεσε κομμάτια σε μεταλλικές ή έντονες αποχρώσεις και ολοκλήρωσε τo look με funky αξεσουάρ και τολμηρές λεπτομέρειες.

Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More