Απόκριες 2017: Bollywood, Disco, Μάγισσα… με ρούχα που θα βρεις στην ντουλάπα σου!

Αυτήν την εβδομάδα βάζουμε τα αποκριάτικά μας! Επειδή όμως είμαστε κορίτσια του fashion και αρκετά δημιουργικές, δεν έχουμε σκοπό να αγοράσουμε μια έτοιμη στολή. Θα ψάξουμε στην ντουλάπα μας, ίσως την εμπουτίσουμε με μερικά πραγματάκι κι έτοιμες…

Λοιπόν λοιπόν! Η fashion editor, Σοφία Σούζα, σε ταξιδεύει μέχρι την Ινδία, σε γυρνάει στη δεκαετία του 80 ή σε παρασύρει σε ένα μαγικό παραμύθι που θα διαρκέσει μόνο για λίγες ώρες. Οκ, αυτό ήταν απλά μια εισαγωγή για να σου πω ότι η Σοφία βρήκε για όλες εμάς τα ιδανικά ρούχα και αξεσουάρ για να ντυθούμε φέτος τις απόκριες σε στιλ Bollywood, disco girl ή Μάγισσα.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι αυτά τα κομμάτια είναι αρκετά in, οπότε μετά από την αποκριάτικη περίοδο δεν θα χρειαστεί να τα κλείσεις στην ντουλάπα. Μπορείς να τα φοράς σε διάφορες εξόδους και να δημιουργείς το δικό σου στιλ.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!


Bollywood
Χαρακτηριστικό αυτού του στιλ είναι τα ζεστά χρώματα και τα ιδιαίτερα prints, ενώ τα κοσμήματα έχουν διακοσμητικά στοιχεία που ταιριάζουν ιδανικά στην indian κουλτούρα. Σε παπούτσι επιλέξαμε κάτι σε flatform στιλ, γιατί μπορεί οι χορεύτριες του Bollywood να είναι ξυπόλητες, αλλά εμείς έπρεπε να βρούμε το ιδανικό ζευγάρι που θα ολοκληρώσει το outfit σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Disco girl
Glam, sequin και metallics! Αυτά τα μαγικά συστατικά για να δημιουργήσεις το disco στιλ με επιτυχία. Όλα είναι στην υπερβολή τους, διατηρώντας το in fashion part. Πόνταρε στα πιο κλασικά metallic, όπως είναι το ασήμι, ή τόλμησε να φορέσεις ένα pink – metallic κομμάτι, αν ανήκεις στις τολμηρές. Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που θα ολοκληρώσουν το στιλ σου διατηρούν χρυσό ή ασημί χρώμα, δημιουργώντας το κατάλληλο outfit για να χορέψεις στο ρυθμό των Bee Gees.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Μάγισσα
Το μόνο χρώμα που πρωταγωνιστεί σε αυτό το look είναι το μαύρο. Οι δαντέλες συναντούν το τούλι και το βελούδο, δημιουργώντας αυτό το μυστηριώδες και μαγευτικό ύφος που θέλουμε, ενώ τα dark floral στοιχεία δίνουν extra πόντους στο αποτέλεσμα. Σαν τελευταία πινελιά διαλέξαμε την κάπα, η οποία ταιριάζει ιδανικά στο ύφος αυτού του κοστομιού.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More