Bombers, σακάκια και hoodies: Τα πιο stylish πανωφόρια για να εντάξεις στα φθινοπωρινά σου looks

Μπορεί ο καιρός να άλλαξε και σταδιακά να χειροτερεύει και να γίνεται πιο κρύος, αλλά σίγουρα η διάθεση μας παραμένει… στα ύψη! Εξάλλου έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε ενθουσιασμένες για αυτές τις καιρικές αλλαγές. Καταρχήν μας έλειψε λίγο ο χειμώνας. Δεύτερον, περιμένουμε πως και πως να δημιουργήσουμε νέα looks, λίγο πιο cosy και πάντα in fashion. Τρίτον, η ιδέα του winter shopping μας εξιτάρει ακόμα πιο πολύ. Και με ποιο item πιστεύεις ότι θα ξεκινήσουν οι αγορές της νέας σεζόν; Φυσικά με το πανωφόρι.

Το πανωφόρι είναι η τελική και ίσως η πιο σημαντική πινελιά πριν φύγεις από το σπίτι. Δεν λείπει ποτέ και από καμία εμφάνιση από τη στιγμή που υποδεχόμαστε το Σεπτέμβρη και για τους επόμενους μήνες. Και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσουμε ένα.

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα ιδανικά για αυτήν την εποχή, σου έχω την απάντηση μέσα σε τρεις λέξεις. Bombers, σακάκια και hoodies. Για να μην ψάχνεις, λοιπόν, στα μαγαζιά και για να μην σε καταβάλει το άγχος μέχρι να βρεις το κατάλληλο, τσέκαρε τις προτάσεις της fashion editor του Tlife, Σοφίας Σούζα, και βρες εκείνο που θα προσαρμοστεί ιδανικά στο δικό σου στιλ και στις δικές σου εμφανίσεις.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Βomber jackets

Του έχουμε δείξει ιδιαίτερη αδυναμία, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Είναι το κομμάτι που ξεπήδησε από τα 80s-90s και εντάχθηκε δυναμικά στα τωρινά μας σύνολα. Τα bomber jackets μπορούν τέλεια να προσαρμοστούν σε city looks, με sporty outfits, αλλά και σε βραδινά outfits με urban styling. Θα τα συναντήσεις με μονόχρωμο μοτίβο, όπως χακί, nude, αλλά και με ιδιαίτερο φόντο όπως floral, sequin και μεταλλικά. Είναι απαραίτητο item για κάθε urbanista.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Σακάκια

Τα αγαπάμε γιατί είναι ένα κομψό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί με τα πάντα. Ναι, ακόμα και jeans. Προσφέρουν masculine αποτέλεσμα στα looks και υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις. Μπορείς δηλαδή να το φορέσεις με ένα t-shirt, ή όταν χειροτερέψει ο καιρός να το συνδυάσεις μέσα από ένα παλτό, δημιουργώντας το τέλειο layering. Φέτος θα τα συναντήσεις σε πολλές αποχρώσεις (όπως μαύρο, πράσινο, nude), σε ιδιαίτερα textures όπως βελούδο, αλλά και με καρό ή φλοράλ μοτίβο.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Hoodies

Πριν από μερικά χρόνια πιστεύαμε ότι τα hoodies ήταν μόνο για το γυμναστήριο. Οκ, είναι και για το gym, αλλά η athleisure τάση μας ώθησε να τα υιοθετήσουμε και στις daily εμφανίσεις μας, ακόμα και στη δουλειά. Τα αγαπάμε γιατί είναι cosy, cool και άνετα. Μπορούν να συνδυαστούν με κολάν, τζιν ή ακόμα και σκέτα με sneakers, αν είναι σε στιλ dress. Μπορείς να τα βρεις με φερμουάρ ή και χωρίς, σε πολλά χρώματα και με πολλά logo. Όπως και να έχει, το hoodie είναι τέλειο για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το απόγευμα και σίγουρα θα σου χρειαστεί ένα.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More