Cocooning: Ρούχα και αξεσουάρ για τέλειο στιλ… εντός σπιτιού!

Έφτασε αυτή η εποχή που ο καιρός γίνεται λίγο μουντός, τα πρώτα κρύα έχουν εμφανιστεί κι εμείς έχουμε την ανάγκη να κάτσουμε σπίτι, να δούμε ταινία, να ακούσουμε μουσική και γενικά να νιώσουμε λίγο πιο άνετες και χαλαρές στο χώρο μας. Αυτό που λες, είναι και το λεγόμενο cocooning.

Μπορεί να έχεις επιλέξει να κάνεις μόνη σου cocooning ή με το αγόρι σου ή με τις φίλες σου. Και στις τρεις περιπτώσεις πρέπει να έχεις ένα ωραίο στιλ… -ναι- ακόμα και μέσα στο σπίτι. Εξάλλου το “περιποιημένο” styling εντός (και σίγουρα εκτός) σπιτιού μας ανεβάζει πάντα διάθεση.

Για αυτό το σκοπό λοιπόν, η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, συγκέντρωσε στιλάτα και cosy homewear, πιτζαμάκια, ζακέτες, ρόμπες, παντελόνια, αξεσουάρ και πολλά ακόμα που θα βρεις τώρα στην αγορά και που αξίζει να επενδύσεις. Έτσι, για να κάνεις πιο ενδιαφέρουσες και φυσικά στιλάτες τις στιγμές που χαλαρώνεις!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Tops

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρεις lingerie tops, ζακέτες, ρόμπες, hoodies και πολλά ακόμα, που μπορείς να φορέσεις με κολάν, παντελόνια ή ακόμα και με πλεκτές καλτσούλες. Σε γενικές γραμμές, τα χρώματα είναι απαλά για να σε χαλαρώνουν και να διώχνουν το στρες, ενώ τα υφάσματά τους είναι μαλακά και κάποια fluffy για να νιώθεις ζεστή και άνετη φορώντας τα. Επιπλέον, εδώ θα βρεις και αέρινα slip dresses (ή αλλιώς νυχτικάκια) και oversized pyjama tops από σατέν texture.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Παντελόνια

Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν και πάλι είναι απαλά, παστέλ και girly! Άλλωστε πρέπει να ταιριάζουν και με τα τοπ που σου προτείναμε. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρεις loose φόρμες, wide leg πιτζάμες αλλά και κολάν. Επίσης, το μοτίβο κάποιων είναι “διακοσμημένο” με prints, ενώ τα υφάσματα είναι και πάλι μαλακά και fluffy (όπως και στα τοπ δηλαδή). Τέλος, μπορείς να βρεις και απαλά velvet υφάσματα που θα φέρουν ένα ιδιαίτερο εφέ στο look σου.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Αξεσουάρ

Ένα ολοκληρωμένο look θέλει και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Έτσι γίνεται και στα look εκτός σπιτιού, οπότε έτσι θα γίνει και τα looks εντός σπιτιού! Η Σοφία σου προτείνει cute slippers σε στιλ μποτάκι, slides ή κλασσικά, αλλά και funky κάλτσες σε πολλά χρώματα για να ταιριάξεις με τα ρούχα σου. Επίσης, μπορείς να κάνεις ακόμα πιο cosy το σύνολό σου με blanket scarf και να διακοσμήσεις τα μαλλιά σου με τα colorful hair accessories.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Read More

And More