Δερμάτινα: Τα 29+1 καλύτερα κομμάτια της αγοράς για να κάνεις upgrade στο look σου

Αν επιλέξεις το σωστό, μπορεί να γίνει το κλειδί για μια ενημερωμένη εμφάνιση! Αν από την άλλη επιλέξεις το λάθος κομμάτι, τότε θα έρθεις αντιμέτωπη με την αποτυχία. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή!

Τα τελευταία χρόνια έχουμε πάθει εμμονή με τα leather κομμάτια. Αυτό μπορεί να είναι ένα παντελόνι, ένα jacket, αξεσουάρ και για τις πιο προχωρημένες ένα φόρεμα. Όπως και να έχει, είναι ένα από τα τελευταία trend που πρωταγωνιστούν στα σύνολά μας, κάνοντάς μας σίγουρα πιο sexy, στιλάτες και φυσικά διαφορετικές. Ναι, όλα αυτά μόνο με μια δερμάτινη πινελιά.

Το θέμα όμως είναι ότι τα textures και οι υφές διαφέρουν από δερμάτινο σε δερμάτινο. Μπορεί εύκολα να φανεί “φθηνό”, μπορεί όμως να γίνει και η αιτία για να πάρεις στιλιστικό τρόπαιο. Και αυτό σίγουρα δεν έχει να κάνει με την τιμή. Επειδή λοιπόν ξέρω ότι χρειάζεσαι ένα ακόμα leather item και σίγουρα θα το αποκτήσεις μέσα στις εκπτώσεις, τσέκαρε τα πιο must της αγοράς που βρήκε για σένα η fashion editor Σοφία Σούζα.

Το θετικό με τα δερμάτινα είναι ότι μπορείς να τα αναδείξεις με πολλά στιλ! Ταιριάζουν με sexy πινελιές, rock & roll, casual και πολλά ακόμα. Οπότε, κάνε κλικ εδώ, δες τα πιο στιλάτα κομμάτια της αγοράς και αυτά που ταιριάζουν σε κάθε μπάτζετ και γούστο…

Read More

And More