Δερμάτινα, λεοπάρ, metallics: Τα πιο σέξι κομμάτια της αγοράς στις βιτρίνες του TLIFE

Για ακόμα μια φορά θα δώσουμε τη σκυτάλη στη fashion editor Σοφία Σούζα, με σκοπό να μας προτείνει τα πιο στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ της αγοράς σε δερμάτινο στιλ, με λεοπάρ μοτίβο ή μεταλλική υφή. Ναι, γιατί αν θέλεις να θεωρείσαι στιλάτη και ενημερωμένη το φετινό χειμώνα, αυτές οι τρεις τάσεις δεν γίνεται να λείπουν από την ντουλάπα σου, ούτε από τα καθημερινά σου σύνολα.

Αν λοιπόν έχεις κουραστεί να ψάχνεις με τις ώρες στα μαγαζιά για το ιδανικό κομμάτι που θα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο το look σου ή αν έχεις βαρεθεί να κοιτάζεις τις βιτρίνες στους δρόμους, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τα πιο fashion κομμάτια για τα πιο fashion κορίτσια, μόνο εδώ, στο TLIFE. Λατρεύεις το animal print; Είσαι οπαδός του δερμάτινου; Έχεις εμμονή με τα μεταλλικά κομμάτια; Ή μήπως είσαι ανοιχτή σε κάθε πρόταση και σου αρέσουν και οι τρεις τάσεις; Όπως και να έχει, κάνε schroll down, δες τα πιο hot items και διάλεξε το ιδανικό που θα ανανεώσει τις εμφανίσεις σου.


Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές που έκανε για εσένα η Σοφία!

Αν είσαι κορίτσι των metallics, των shinny υφασμάτων και των glittery κομματιών, τότε αυτή η κατηγορία είναι ιδανική για σένα. Εδώ θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να λάμψεις, που μπορείς να επιλέξεις ακόμα και τώρα που έρχονται οι γιορτές και που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο πλήθος.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Το λεοπάρ δεν είναι πλέον η επιλογή της τολμηρής και της ανατρεπτικής. Το λεοπάρ έχει γίνει η εμμονή όλων μας τα τελευταία χρόνια και η τάση που βλέπουμε ανελλιπώς κάθε σεζόν σε κάθε catwalk. Εδώ θα βρεις βραδινά και casual κομμάτια που μπορείς εύκολα να εντάξεις στις εμφανίσεις σου, καθώς και αξεσουάρ με το ίδιο μοτίβο που θα προσφέρουν μια διακριτική animal print πινελιά στα σύνολά σου.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Τα δερμάτινα items είναι από τις πιο θηλυκές και sexy επιλογές που μπορείς να βρεις. Κι αν νομίζεις ότι εμείς θα σου τα προτείναμε μόνο σε μαύρο χρώμα, κάνεις λάθος. Οι νέες τάσεις φέρνουν τα δερμάτινα κομμάτια σε αποχρώσεις του κόκκινου, καθώς και κάποια διακριτικά nude και ουδέτερα items.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!

Read More

And More