Εκπτώσεις: Τα 9 all season κομμάτια που πρέπει να επενδύσεις τώρα

Οι εκπτώσεις είναι ο παράδεισος κάθε γυναίκας! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις το ρούχο που τόσο καιρό ήθελες, σε απίστευτη τιμή, αλλά και η περίοδος που μπορείς να ξοδέψεις αρκετά χρήματα χωρίς λόγο, απλά και μόνο γιατί είσαι ενθουσιασμένη. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ! Αναφέρομαι στα ρούχα και τα αξεσουάρ που επένδυσες την περασμένη εκπτωτική περίοδο, όχι γιατί τα χρειαζόσουν, αλλά γιατί είχαν super τιμή! Το αποτέλεσμα; Είναι ακόμα μέσα στην ντουλάπα με τα καρτελάκια τους. Γιατί τελικά δεν σου πάνε τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησες ότι κάποια δεν είναι του στιλ σου κ.λ.π. κ.λ.π…

Attention please! Με το σημερινό θέμα θέλω να σου προσφέρω ένα χέρι βοηθείας. Συγκεκριμένα θέλω να σε βοηθήσω ώστε να κάνεις τις σωστές αγορές μέσα στις εκπτώσεις και που σίγουρα δεν θα μετανιώσεις όταν φτάσεις στο σπίτι. Ξέρεις, ρούχα και αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις από τώρα αλλά και την άνοιξη, μην σου πω και το καλοκαίρι.

Όχι, δεν βιάζομαι να μπούμε στη νέα σεζόν! Απλά σκοπός μου είναι να επενδύσεις σε κομμάτια που θα ευχαριστηθείς στο έπακρο για τους επόμενους μήνες και που με κάποιες μικρές πινελιές μπορείς να τα προσαρμόσεις σε κάθε εποχή. Πάμε να δούμε λοιπόν…

Blazer
Αυτήν την περίοδο μπορείς να το φορέσεις μέσα από ένα oversized παλτό, κάνοντας το σωστό layering, ενώ τη άνοιξη με ένα tshirt και jeans ή γενικά όπως σου βγει στιλιστικά! Είναι ένα all day κομμάτι που ταιριάζει σε casual, ladylike, boyish και πολλά ακόμα looks. Αν είσαι οπαδός του minimal προτίμησε ένα σε navy χρώμα. Διαφορετικά παίξε με τα prints και τα έντονα χρώματα.

Φουλάρι
Το φοράμε όλες τις εποχές γιατί προστατεύει το λαιμό και το στήθος από το κρύο ή γιατί θέλουμε μια ξεχωριστή πινελιά στο σύνολό μας. Μπορείς απλά να το δέσεις στο λαιμό σου, να το τυλίξεις στους ώμους σου ή να το αφήσεις να πέσει χαλαρά μπροστά και να το πιάσεις με μια ζώνη στη μέση.

Sneakers
Τα αγαπάμε! Μπορούμε να τα φορέσουμε από τη πρωινή μας βόλτα μέχρι και το γραφείο. Επειδή λοιπόν τα sneakers ταιριάζουν σε κάθε εποχή και θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε κάθε μας εμφάνιση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις ένα ζευγάρι σε πολύ καλή τιμή, μιας και διανύουμε την εκπτωτική περίοδο.

Lingerie top
Ένα πασπαρτού κομμάτι που μπορείς εύκολα να μεταμορφώσεις και να αναδείξεις κάθε εποχή. Το βράδυ μπορείς να το φορέσεις με το αγαπημένο σου bottom (ζιπ κιλότ, φούστα, παντελόνι), ενώ σε καθημερινές εμφανίσεις ένα jeans κι ένα tshirt από μέσα αρκούν.

Ζιπ κιλότ
Όταν ήρθε ξανά στο προσκήνιο σου φάνηκε λίγο αδιάφορη ή αρκετά boyish για το δικό σου στιλ. Η ζιπ κιλότ όμως, αγαπητή μου αναγνώστρια, είναι το must κομμάτι που μπορείς να συνδυάσεις με sneakers, πέδιλα ή γόβες και να την υιοθετήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ στα σύνολά σου. Για extra θηλυκό αποτέλεσμα μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα crop τοπ ή με ένα body με cut outs.

Denim φούστα
Φαντάζομαι πως έχεις μια στιλιστική ιδέα στο μυαλό σου. Ξεκάθαρα μπορείς να τη φορέσεις με flats κι ένα πουλόβερ ή ένα jacket, διαφορετικά και αν είσαι fan του feminine style συνδύασέ την ψηλοτάκουνα ankle boots, διατηρώντας ίδιο το πάνω μέρος.

Αμάνικο φόρεμα
Πριν προλάβεις να παραξενευτείς θα σου εξηγήσω! Το αμάνικο φόρεμα μπορεί να φορεθεί κατά τους χειμερινούς μήνες με ένα ζιβάγκο από μέσα και ankle boots ή over knee boots. Την άνοιξη φόρεσέ το ένα tshirt από μέσα (ή και χωρίς αυτό), sneakers ή loafers.

Tote bag
Της έχεις αδυναμίας! Και λογικό αφού είναι βολική, χωράει σχεδόν τα πάντα και σε συνοδεύει κάθε μέρα. Αν λοιπόν η περσινή σου έχει φθαρεί ή χαλάσει, μπορείς να την ανανεώσεις τώρα και να αποκτήσεις μια νέα σε πολύ καλή τιμή!

Bomber jacket
Αν λείπει από την γκαρνταρόμπα σου ένα bomber jacket, σκέψου σοβαρά να αποκτήσεις ένα τώρα στις εκπτώσεις. Αυτήν την περίοδο μπορείς να το συνδυάσεις με ένα χοντρό πουλόβερ και όταν θα ανοίγει ο καιρός σιγά – σιγά ρίξε το απλά στους ώμους σου και φόρεσε από μέσα ένα tshirt.

Read More

And More