Έξυπνα tip για να φορέσεις το φλοράλ χωρίς να αποτύχεις στιλιστικά

Είναι μια από τις πιο κλασικές τάσεις του καλοκαιριού, που όμως μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ. Το φορούν οι διάσημες, το αγαπούν τα street styles κι όλες εμείς το έχουμε ορίσει ως το must μοτίβο για κάθε ώρα, για κάθε περίσταση. Αναφέρομαι φυσικά στο floral, μια δυνατή τάση και για φέτος που δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορες. Το συγκεκριμένο print υπήρξε αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στα catwalks αυτής της σεζόν και για ακόμα μια φορά μας ωθεί να γίνουμε… κορίτσια των λουλουδιών.

Αλήθεια, εσύ ξέρεις πως θα το συνδυάσεις ώστε να μην φαίνεσαι ίδια με πέρσι; Οκ, οι κανόνες είναι οι βασικοί με κάποιες διαφορές, τσέκαρε όμως πως το φορούν αυτήν τη στιγμή στα street styles του εξωτερικού και πάρε ιδέες. Προς τα κάτω θα βρεις πολλά και διαφορετικά στιλ που μπορείς να προσαρμόσεις στις δικές σου εμφανίσεις. Casual, minimal, chic, extravagant looks δίνουν το παρών και μας υπενθυμίζουν πως καλοκαίρι χωρίς λουλούδια, δεν γίνεται…

Σε περίπτωση που έχεις ένα floral κομμάτι σε αποχρώσεις του πράσινου, συνδύασέ το με πορτοκαλί και θα με θυμηθείς. Το αξεσουάρ που ταιριάζει τέλεια και σου έχω αναφέρει ήδη πως πρόκειται για μια δυνατή τάση, είναι η ψάθινη τσάντα. Όχι αυτήν που κρατάς στην παραλία. Μια mini urban ψάθινη τσάντα.

Floral και ρίγες; Ναι είναι μια σούπερ ιδέα που δεν θα σε απογοητεύσει στιλιστικά. Μπορείς να επιλέξεις σαν βασικό κομμάτι του σύνολου ένα jean και έπειτα να παίξεις με τον δικό σου τρόπο. Φόρεσε ένα ριγέ τοπ με ένα floral κιμονό ή ένα floral τοπ με ένα ριγέ clutch. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

Όταν το φλοράλ συνάντησε τα pyjama sets, το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα. Μιλάμε για ένα look που δεν χρειάζεται πολλά πολλά και σίγουρα μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το φοράς με sneakers, slippers ή platfrom sandals και το προσαρμόζεις σε κάθε περίσταση.

Floral maxi φόρεμα ίσον μια διαχρονική επιλογή στις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Φέτος το φοράς με ένα clutch σε έντονο χρώμα και σανδάλια ή slippers σε γήινο χρώμα. Μια εμφάνιση που μπορείς να κάνεις στο νησί, αλλά και σε κάποια βάφτιση.

Μπορεί το total floral να σου φαίνεται τολμηρό, αλλά τα πράγματα είναι πιο απλά και κυμαίνονται στην ίδια φάση με όσα σου είπα για τα pyjama sets. Το φοράς και απλά ολοκληρώνεις με αξεσουάρ σε ουδέτερο χρώμα ή σε χρώμα που υπάρχει ήδη στο μοτίβο που φοράς.

Σε περίπτωση που δεν σου αρέσουν τα τόσο τολμηρά σύνολα, μπορείς απλά να φορέσεις μια floral φούστα και να την αναδείξεις με ένα basic t-shirt, γόβες σε ουδέτερο χρώμα και ένα denim jacket. Έτσι το στιλ σου θα αποκτήσει έναν “ήσυχο” χαρακτήρα και ένα chic αποτέλεσμα.

Αν έχεις ήδη στην ντουλάπα σου (ή έστω θες να αποκτήσεις) ένα nude φόρεμα με λουλούδια, δεν πως μπορείς να του αλλάξεις στιλ. Κάνε πιο ιδιαίτερο το αποτέλεσμα με ένα fluo ζευγάρι mules ή πέδιλα και θα με θυμηθείς. Το nude χρώμα του φορέματος σε στηρίζει για αυτή σου την επιλογή.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που λένε ναι στο floral αλλά θέλουν να το φορέσουν στη δουλειά χωρίς να γίνουν θέμα συζήτησης, τότε αυτό το τιπ ανήκει σε σένα. Φόρεσε το φλοράλ παντελόνι με ένα basic τοπ (κατά προτίμηση σε γκρι) και πρόσθεσε ένα ζευγάρι nude γόβες. Σε τσάντα μπορείς να κρατήσεις μια oversized σε χρώμα που ταιριάζει στο σύνολο.

Συνεχίζουμε με σένα που αγαπάς αυτό το μοτίβο, θες να τραβήξεις όλα τα βλέμματα και σίγουρα θες να ξεχωρίσεις από όλες τις υπόλοιπες. Φόρεσε λοιπόν ένα maxi αέρινο φόρεμα, κράτησε σαν tote ένα backpack με λουλούδια και πρόσθεσε ένα κολιέ 3d φλοράλ στοιχεία στο λαιμό. Enjoy!

Και ολοκληρώνουμε με μια casual chic επιλογή που όλες μα όλες θα φορέσουμε φέτος. Αυτή η επιλογή δεν είναι άλλη από το φλοράλ φόρεμα με sneakers. Επέλεξε τα sneakers να έχουν ίδιο χρώμα με το μοτίβο του ρούχου σου και ολοκλήρωσε με την αγαπημένη σου tote.


Κάνε κλικ εδώ και δες το θέμα που σου είχαμε ετοιμάσει με τα πιο hot items της σεζόν που έχουν φυσικά floral μοτίβο.

Read More

And More