Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: Τα καλύτερα street styles για να πάρεις ιδέες

Η Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης συνεχίζεται. Το δικό μας ενδιαφέρον είναι μοιρασμένο σε δύο part: α) στα catwalks των σχεδιαστών και στις τάσεις που προτείνουν για την Άνοιξη του 2018 (σε ενημερώνω καθημερινά για αυτό το κομμάτι) και β) στα λεγόμενα street styles που κλέβουν την προσοχή των φωτογράφων. Ναι, τα κορίτσια του εξωτερικού ξέρουν από στιλ και με τις εμφανίσεις τους έχουν να μας μάθουν πολλά. Εξάλλου μην ξεχνάς, ότι οι ίδιοι οι σχεδιαστές και οι οίκοι ουκ ολίγες φορές έχουν εμπνευστεί από τα it και fashion girls που κλέβουν την παράσταση, ακόμα και αν δεν περπατούν στο catwalk.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις μια στιλιστική έμπνευση για τη νέα σεζόν, δεν έχεις παρά να κάνεις scroll down. Τα κορίτσια της μόδας σου προσφέρουν απλόχερα τις συμβουλές τους μέσα από τις δικές τους εμφανίσεις. Εδώ ταιριάζει και το γνωστό “Watch and learn”.

Τσέκαρε τις καλύτερες εμφανίσεις και πάρε ιδέες για στιλάτα φθινοπωρινά looks. Enjoy!

Η ροζ ζιπ κιλότ που φόρεσες το καλοκαίρι, ταιριάζει τέλεια στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις σε συνδυασμό με μια μαρινιέρα. Κάνε την ανατροπή με ένα ζευγάρι slingbacks σε έντονο χρώμα.

Σου είχα αναφέρει ότι το λεοπάρ είναι τάση αυτήν τη σεζόν. Αν έχεις ένα item και αξεσουάρ με ακριβώς το ίδιο μοτίβο, μπορείς άνετα να τα φορέσεις. Διαφορετικά, κράτησε το leopard ρούχο και “πάντρεψέ” το με μαύρα αξεσουάρ.

Μπορεί να σου φαίνεται τολμηρό, αλλά το μεταλλικό παντελόνι είναι hot trend. Μπορείς να το φορέσεις και να διατηρήσεις “ήσυχο” το αποτέλεσμα με λευκά αξεσουάρ και τοπ.

Ένας σούπερ και αρκετά μίνιμαλ συνδυασμός, είναι να σετάρεις το ροζ σακάκι σου με ένα jeans και μαύρες γόβες. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο αν το look κυμαίνεται σε masculine γραμμές.

Το ροζ θα συνεχίσει να μας τραβάει την προσοχή και θα επιμένει να συναντάει το κόκκινο. Αν δεν το έκανες το καλοκαίρι, τόλμησέ το τώρα!

Σου είχα αναφέρει ότι το logo t-shirt (ειδικά όσα φέρουν την υπογραφή γνωστών οίκων) θα φορεθούν πολύ. Μπορείς να το συνδυάσεις ακόμα και με ένα κοστούμι και να δημιουργήσεις μια στιλάτη εμφάνιση για το γραφείο.

Οι σταρ όπως και τα fashion girls έχουν τεράστια αδυναμία στις τσάντες μπανάνα. Πρώτον, αφήνουν τα χέρια ελεύθερα, δεύτερον τονίζουν τη μέση και τρίτον έχουν κάνει δυναμικό come back κάνοντας ακόμα πιο ενημερωμένη την εμφάνισή μας.

Ρίγες πάνω και ρίγες κάτω! Τόλμησε να τις συνδυάσεις έχοντας σαν γνώμονα τα ίδια χρώματα.

Σε αυτήν την εμφάνιση βλέπουμε τα λευκά ankle boots. Μάλλον έχεις συνηθίσει να τα βλέπεις στις σταρ, αλλά δεν έχεις τολμήσει να τα σκεφτείς στις δικές σου εμφανίσεις. Κάνε ένα μίνιμαλ styling με jeans, blazer και t-shirt και θα βγεις κερδισμένη.

Πόνταρε στο total pink και το φθινόπωρο. Ειδικά σε κοστούμι που είναι και σούπερ τάση για φέτος. Επέλεξε λευκά ή παστέλ αξεσουάρ.

Μια εμφάνιση, δύο στιλιστικά μαθήματα: α) διάλεξε ένα βελούδινο σακάκι ακόμα και σε daily εμφανίσεις σε συνδυασμό με basic κομμάτια και β) “πάντρεψε” μεταξύ τους ιδιαίτερα χρώματα και δημιούργησε το color block effect. Αν δεν μπορείς να κάνεις και τα δύο μαζί, κάνε τα τουλάχιστον ξεχωριστά.

Το denim είναι τάση, ειδικά από την κορυφή έως τα νύχια. Μπορείς να το επιλέξεις σε τζιν παντελόνι και τζάκετ ή σε ολόσωμη φόρμα. Ολοκλήρωσε το shoe trend της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το combat boot.

Read More

And More