Fashion Influencers: Οι 5 Κορεάτισσες που θα επηρεάσουν το στιλ σου!

Κορεάτισσες! Ή αλλιώς Korean girls (μου ακούγεται κάπως πιο in fashion). Ένα μεγάλο κεφάλαιο στο χώρο της μόδας και εξίσου σημαντικό στο χώρο της ομορφιάς. Φαντάζομαι πως το έχεις προσέξει ήδη από τη στήλη του beauty που η δική μας editor, Νατάσα Μπερέκου, έχει εμμονή μαζί τους. Και όχι άδικα! Τις βλέπεις συνεχώς ως κεντρικά πρόσωπα σε διάφορες καμπάνιες. Βλέπεις το στιλ τους να έχει εμπνεύσει σχεδιαστές και οίκους και αντίστροφα. Δηλαδή αυτές να έχουν ως πηγή έμπνευσης τους designers. Και αναρωτιέσαι: “Τι γίνεται με αυτά τα κορίτσια; Γιατί έχουν προκαλέσει τέτοιο χαμό;”. Γιατί αγαπητή μου αναγνώστρια τολμούν κι έχουν μια ξεχωριστή αισθητική που κάνουν όλους τους υπόλοιπους (κι εμάς) να ασχολούνται μαζί τους.

Όπως σου προανέφερα, η Νατάσα ήδη έχει γράψει 2, 3, 10 θέματα για τις Κορεάτισσες και τις beauty εμμονές τους. Τώρα λοιπόν, προς απάντηση του beauty και της Berenata, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου πέντε Korean girls με τέλειο στιλ που είναι φυσικά influencers. Γιατί δεν πρόκειται για το next big thing. Πρόκειται για το τωρινό big thing!

Οκ, το στιλ τους μπορεί να είναι λίγο extravagant για όλες εμάς και η σιλουέτα τους να μην έχει καμία σχέση με τη δική μας την πιο μεσογειακή. Για αυτό το λόγο όμως επέλεξα looks που μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές μας εμφανίσεις αλλά και στο σώμα μας.

Προς τα κάτω θα βρεις το instagram account τους και μερικές εμφανίσεις από την κάθε μια που έχουν να μας διδάξουν κάτι.

Irene Kim
instagram account: @ireneisgood

Η Κορεάτισσα – Αμερικανή Irene Kim είναι μια από τις πιο ισχυρές influencers με 928K followers στο instagram. Τα μαλλιά της δεν παραμένουν ποτέ το ίδιο χρώμα (ζήτημα δηλαδή αν βγάζει την εβδομάδα με το ίδιο color), αλλά σίγουρα αυτό που παραμένει σταθερό είναι η υποστήριξη που έχει από διάφορους σχεδιαστές.

Η Irene φόρεσε μια ροζ midi φούστα με sock boots και ολοκλήρωσε με ένα sporty hoodie, προσφέροντας έτσι μια athleisure πινελιά στο σύνολο. Σε μια άλλη εμφάνιση επέλεξε ένα midi φόρεμα με κρόσσια και over knee boots σε συνδυασμό με λευκή τσάντα. Μας αρέσει πολύ που έχει συνδυάσει το navy με το μαύρο.

Urban chic με βασικά κομμάτια ένα camel coat, ένα t-shirt και mom jeans σε συνδυασμό με sneakers. Σε μια street style εμφάνιση την είδαμε με μεταλλική φούστα, ένα oversized πουλόβερ και το hot αξεσουάρ της σεζόν, την τραγιάσκα.

Lee Ho Jung
instagram account: @holly608

Είναι μοντέλο και έχει 420k followers στο Instagram. Αν αναζητάς μια πιο minimal πηγή έμπνευσης για το στιλ σου, τότε η Holly είναι ο άνθρωπός σου. Το μοντέλο έχει σαρώσει με τα street styles της στο Seoul Fashion Week και φαίνεται ότι εξελίσσεται σε μια ισχυρή influencer.

Τραγιάσκα, ντένιμ και blue blazer ήταν τα βασικά κομμάτια που έχτισαν μια εμφάνισή της η οποία ολοκληρώθηκε με λευκά booties. Σε βραδινές περιστάσεις επιλέγει πάλι μίνιμαλ outfits όπως ένα blazer dress και over knee boots.

Funky urban style με τζιν, pyjama top και colorful sneakers.

Lee Nanjeong
instagram account: @nizinanjjang

Influencer και marketing expert, η Lee είναι μια από τα πιο πρόσφατα και αγαπημένα “ευρήματα” στο χώρο της μόδας. Το στιλ της είναι παιχνιδιάρικο, γεμάτο χρώματα, φουλ στο layering και έχει αδυναμία στη ladylike αισθητική.

Η Lee επέλεξε ένα shirt dress και τόνισε τη μέση της με μια τσάντα μπανάνα, κάτι που έχουμε δει και σε πολλές εμφανίσεις των διάσημων τους τελευταίους μήνες. Σε άλλη εμφάνιση φόρεσε printed coat, τζιν καμπάνα και platform oxford.

Μια πιο cute εμφάνιση με σαλοπέτα, μαρινιέρα και καπέλο, ενώ σε μια άλλη επέλεξε ένα καρό παλτό, κίτρινο παντελόνι και ένα απλό t-shirt. Σούπερ!


Rimrim
instagram account: @ice_lace

Είναι σχεδιάστρια μόδας και φωτογράφος (ή καλύτερα iPhoneographer όπως αποκαλεί τον εαυτό της). Αν σου αρέσει το ladylike στιλ και η romantic αισθητική, τότε πρέπει να συμπεριληφθεί στο instagram σου.

Floral τοπ, ντένιμ παντελόνι και μπαλαρίνες είναι μια σούπερ επιλογή για κάθε μέρα. Για office looks, total black look με βολάν και μπαλαρίνες, ένα αναπόσπαστο κομμάτι από το στιλ της.

Ροζ midi φούστα και τοπ στο ίδιο χρώμα. Η σχεδιάστρια υποστηρίζει την total pink τάση σε συνδυασμό με neutral αξεσουάρ. Σε μια άλλη εμφάνιση επέλεξε μια ζιπ κιλότ σε πράσινη απόχρωση και τη συνδύασε με lace top.

Eunbi
instagram account: @eunbi.eb

Είναι fashion blogger και μοντέλο και μπορεί να έχει μόνο 20k followers στο instagram, αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι ήταν πρόσωπο της καμπάνιας Marc by Marc Jacobs το 2015. Της αρέσουν τα φούτερ και τα streetwear pieces και συνήθως τα συνδυάζει με τα ροζ μαλλιά της.

Το ροζ φούτερ ταιριάζει τέλεια με τα ροζ μαλλιά της. Αντί για sneakers επέλεξε oxfords και ροζ καλτσάκια. Σε μια άλλη εμφάνιση δημιούργησε ένα girly mix & match look με ρίγες και cute prints.

Ρομαντικό και vintage look με βασικά κομμάτια μια full skirt, ριγέ τοπ και πάνινα sneakers όλα σε παστέλ χρώματα. Τέλος, ένα dark σύνολο χτίστηκε με μια ζιπ κιλότ και τοπ και ένα floral crop blazer.

Read More

And More