Φεύγεις για Πάσχα; Τα must have ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να πάρεις μαζί σου

Τα πράγματα έχουν ως εξής! Αυτήν τη στιγμή και για να έκανες “κλικ” σε αυτό το θέμα, όλο και κάποια εκδρομή έχεις σκοπό να πας. Μακρινή ή πιο κοντινή! Το θέμα όμως είναι ότι η οργάνωση αυτής της εξόρμησης σου έχει φάει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου, με αποτέλεσμα να έχεις παραμελήσει κάπως τη βαλίτσα και τα looks που θα σε συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση. Ναι οκ, σίγουρα θα πάρεις κάτι πιο casual και άνετο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι στιλάτο ή ενημερωμένο ή ότι δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί. Καταλαβαίνουμε πως νιώθεις και κατανοούμε τη στιλιστική σου ανησυχία. Για αυτό λοιπόν, η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, που ξέρει από στιλ, αλλά και από εκδρομές, σε βοηθάει να φτιάξεις τη βαλίτσα σου, ώστε να πάρεις μαζί σου τα σωστά ρούχα, παπούτσια και τσάντες. Α, και το πιο σημαντικό που είναι φυσικά το jacket.

Σίγουρα το ύφος πρέπει να είναι Ανοιξιάτικο, λίγο cool και casual, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα κομμάτια – κλειδιά που μπορούν να ενταχθούν σε κάθε εμφάνιση. Δες όμως τι σου προτείνει η Σοφία, πάρε ιδέες και έχε την σαν στιλιστικό οδηγό σου!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Jacket για εκδρομή

Τα παλτό αποθηκεύτηκαν κάπου πολύ βαθιά στην ντουλάπα, ενώ οι γούνες έχουν ξεχαστεί εδώ και καιρό. Τώρα την Άνοιξη αλλά και στην εκδρομή που πρόκειται να πας, must θεωρούνται τα bomber jackets (ναι, τα αγαπάμε) ή τα leather. Δεν σε έπεισα; Σκέψου τότε για κάποιο denim ή απλά κάνε κλικ και δες τις προτάσεις της ειδικού.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Παπούτσια και τσάντες για εκδρομή

Τα ψηλοτάκουνα δεν έχουν θέση σε αυτό το θέμα. Τις πρώτες θέσεις της λίστας μας κυρίευσαν στιλάτα sneakers και τα spring ankle boots που θα σε διατηρούν in fashion αλλά και άνετη από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Σε τσάντα, πρώτο στις επιλογές μας βρίσκεται το backpack, μιας και ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση, αλλά και στη διάρκεια του ταξιδιού.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Ρούχα για εκδρομή

Φυσικά και θα διατηρήσουμε το casual στιλ, αφήνοντας στην άκρη το glam και sexy styling που ταιριάζει μόνο στην βραδινή έξοδο. Τώρα κάνουμε focus σε κομμάτια που δεν θα μειώσουν τους πόντους από το στιλ μας, αλλά δεν θα μας καταπιέζουν κιόλας. Σκέψου πολύ σοβαρά την επιλογή της σαλοπέτας και πολλών ακόμα “trip friendly” ρούχων.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More