Φλατ, πέδιλα, πλατφόρμες: Τα πιο στιλάτα της αγοράς που θα φορέσεις από τώρα και όλο το καλοκαίρι

Διανύουμε αυτήν τη “χαοτική” εποχή που η επιλογή των παπουτσιών μας έχει απασχολήσει αρκετά. Για ακόμα μια φορά μας έχει πιάσει η γυναικεία αναποφασιστικότητα! Σίγουρα έχουμε μια έντονη επιθυμία να αποκτήσουμε ένα, μπορεί και δύο ζευγάρια παπούτσια, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε. Φλατ, πέδιλα ή πλατφόρμες; Ή ένα από κάθε κατηγορία; Τι χρώμα και τι σχέδιο; Πρώτον ηρέμησε, δεύτερον πάρε μια βαθιά ανάσα και τρίτον συνέχιζε να διαβάζεις…

Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, βγήκε στα μαγαζιά και επέλεξε τα πιο στιλάτα ζευγάρια που τράβηξαν την προσοχή της. Και όλα αυτά ξέρεις γιατί; Γιατί μέσα από αυτόν τον οδηγό αγοράς, θέλει να σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό παπούτσι. Εκείνο που θα λατρέψεις, εκείνο που θα φορέσεις από τώρα και όλο το καλοκαίρι και σίγουρα δεν θα μετανιώσεις για τα λεφτά που έδωσες. Σούπερ; Κάνουμε λοιπόν scroll down, τσεκάρουμε τις ιδέες της και ετοιμαζόμαστε για shopping

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Flat shoes
Ξεκινάμε με τα βασικά! Τα flat shoes είναι σίγουρα άνετα και στιλάτα. Βρίσκονται πρώτα στις επιλογές μας κάθε σεζόν, ειδικά για τις casual εμφανίσεις στη δουλειά ή στη βόλτα. Την τιμητική τους έχουν οι εσπαντρίγιες (ναι και φέτος), τα σανδάλια και τα sliders που τόσο αγαπήσαμε πέρσι, ενώ δυναμική εμφάνιση κάνουν και τα slippers. Μεταλλικά δέρματα, ουδέτερα και έντονα χρώματα, printed ή πιο minimal μοτίβα, δίνουν το παρών και φέρνουν φρέσκο αποτέλεσμα στο στιλ μας… διατηρώντας τα πόδια μας ξεκούραστα!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Πέδιλα
Σήμα κατατεθέν της γυναικείας εμφάνισης, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Τα πέδιλα αυτήν τη σεζόν διατηρούν το στιλέτο τακούνι, ενώ άλλα υιοθετούν το block σχήμα και τη φιάπα, για πιο άνετο αποτέλεσμα all day. Τα χρώματα είναι έντονα, ενώ τα ιδιαίτερα prints τραβούν όλα τα βλέμματα. Επιπλέον, ένα από τα πιο must textures στα πέδιλα είναι και το βελούδο. Μια τάση που αγαπήσαμε το χειμώνα και θα συνεχίσουμε να φοράμε και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Πλατφόρμες
Τις αγαπάς και σίγουρα θες να αποκτήσεις ένα extra ζευγάρι και φέτος! Είναι άνετες, τις φοράς από τη δουλειά μέχρι τη βόλτα, στην πόλη αλλά και στο νησί που βολεύουν πολύ. Αν σου αρέσει το minimal style επέλεξε ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα, ενώ αν σου αρέσουν οι πιο τολμηρές εμφανίσεις πόνταρε στα prints και στα bold colors. Εξίσου στιλάτη επιλογή είναι και τα flatforms. Μια τάση που έκανε την εμφάνισή της πέρσι και πρωταγωνιστεί και αυτό το καλοκαίρι.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Read More

And More