Φορέματα, φούστες, παντελόνια: Τα ωραιότερα κομμάτια της νέας σεζόν στις βιτρίνες του Tlife!

ανοιξιάτικα κομμάτια έχουν ήδη φτάσει στα μαγαζιά και τώρα είναι η στιγμή που η γκαρνταρόμπα σου απαιτεί ανανέωση! Tι θα έλεγες λοιπόν για λίγο ανοιξιάτικο shopping;

Η fashion editor τoυ TLIFE Σοφία Σούζα για ακόμα μια φορά συγκέντρωσε για εσένα τρία κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν είναι άλλα από τα φορέματα, τις φούστες και τα παντελόνια της νέας σεζόν, για να εντοπίσεις εκείνα που προτιμάς και να φρεσκάρεις στιγμιαία το look σου!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας…


Μίνι, midi ή maxi, από διαφορετικά υλικά, σε έντονα ή ουδέτερα χρώματα. Φούστες για όλες τις ηλικίες και σιλουέτες μονόχρωμες ή με παιχνιδιάρικα prints. Εντόπισε την ιδανική για σένα και κάνε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου!

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Αν είσαι από τα κορίτσια που προτιμούν τα παντελόνια, εδώ θα βρεις το επόμενο που θα προσθέσεις στη συλλογή σου! Straight ή flare, σε oυδέτερη ή έντονη απόχρωση, τα ωραιότερα της αγοράς είναι εδώ για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει…

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Εμπριμέ ή μονόχρωμα, minimal ή με ιδιαίτερα κοψίματα, τα ωραιότερα φορέματα της αγοράς είναι εδώ για να βρεις αυτό που ταιριάζει στο στιλ και το budget σου. Συνδύασέ το με ελαφριά πανωφόρια και ολοκλήρωσε τα looks σου με oxfords ή sneakers το πρωί και με sexy ψηλοτάκουνες γόβες στις βραδινές σου εμφανίσεις.

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More