Φθινόπωρο 2016: Τα πιο stylish πανωφόρια της σεζόν!

Aν σε κάτι αξίζει να επενδύσoυμε το φθινόπωρο αυτό είναι οπωσδήποτε ένα ωραίο πανωφόρι, αφού είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς στα outfits μας.
Και φέτος η μόδα μας δίνει πραγματικά πολλές επιλογές σε πανωφόρια. Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με 3 βασικά είδη που δεν είναι άλλα από τα hoodies, τα cardigans και τα bomber jackets για να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει στο δικό σου στιλ.
Η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα μετά από έρευνα αγοράς, συγκέντρωσε για σένα τις πιο fashion επιλογές που θα μεταμορφώσουν τα φθινοπωρινά σου looks για να ρίξεις μια ματιά και να αποφασίσεις πριν πας για ψώνια.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Tις τελευταίες σεζόν, τα bomber jackets παραμένουν δυναμικά στο προσκήνιο. Αν μέχρι τώρα δίσταζες λοιπόν, τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσεις το δικό σου. Φόρεσέ το με loose ή skinny jeans και t-shirts αλλά και με θηλυκά midi φορέματα για μια μοντέρνα αντίθεση.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Tο cardigan είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Διάλεξέ τo στο μήκος, την υφή και το χρώμα που προτιμάς και φόρεσε τo πάνω από jeans, φούστες και φορέματα και σαν layer μέσα από το παλτό σου τις πιο κρύες ημέρες.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


H luxury άνεση είναι key trend και για τη φετινή σεζόν πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να πειραματιστείς με τα πιο casual κομμάτια σου. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις είναι με την αγορά ενός hoodie, και εδώ θα βρεις τα ωραιότερα της αγοράς για να διαλέξεις εκείνο που προτιμάς!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More