Φθινόπωρο 2016: Το skinny jean αυτή τη σεζόν θέλει ψηλά τακούνια!

Είναι αλήθεια, δεν υπάρχει λάθος τρόπος για να φορέσεις το skinny jeans. Αν όμως κρίνουμε από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Μιλάνου, υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος που οι αγαπημένες μας trendsetters φορούν τα αγαπημένα τους skinnies. Είδαμε γυναίκες ντυμένες με όλα τα είδη του denim-distressed, με κομμένο στρίφωμα, και διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά όλες συνδυάζουν τα τζιν της επιλογής τους με ladylike ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Η αντίθεση των υπερ-θηλυκών παπουτσιών και του πιο casual (αλλά υπερ-κολακευτικού) skinny τζιν δημιουργεί ένα αναζωογονητικό συνδυασμό που θα μπορούσες εύκολα να φορέσεις την ημέρα ή τη νύχτα. Συνδυασμένο με ένα απλό μπλουζάκι, είναι η ιδανική εμφάνιση για brunch, ενώ ταιριάζοντας τα skinnies σου με ένα μεταξωτό τοπ έχεις ένα τέλειο look για βραδινά ποτά. Και μόλις οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν, πρόσθεσε ένα κομψό jacket στο σύνολο, και είσαι έτοιμη.

Όποια και αν είναι αφορμή για να φορέσεις το look, απλά να ξέρεις ότι είναι το πιο cool τρόπος για να φορέσεις το skinny τζιν σου αυτή τη σεζόν! Mετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τα styling tips που σου συγκεντρώσαμε για να φορέσεις το στιλ με τον καλύτερο τρόπο…



Ένα ζευγάρι Μary-Janes προσθέτουν θηλυκότητα σε ένα σύνολο με skinnies και bomber jacket.



Φόρεσε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με τακούνι σε ένα σύνολο με καρό πουκάμισο και τζιν.



Φόρεσε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties σε ένα σύνολο με cropped skinny τζιν.



Ένα ζευγάρι minimal metallic πέδιλα προσθέτουν πολυτέλεια σε ένα look με skinny jean και πουκάμισο.



Τα υπερ-θηλυκά kitten heels ισορροπούν σε συνδυασμό με ένα ελαφρά loose skinny jean.



Tα mules αποκτούν άλλη διάσταση σε συνδυασμό με ένα distressed jean και ένα τοπ με λεπτομέρειες από κρόσσια.



Πρόσθεσε μια πινελιά χρώματος σε ένα neutral σύνολο με skinny jean με την προσθήκη ενός ζευγαριού strappy sandals σε έντονη απόχρωση.



Ακόμα και ένα χαμηλό τακούνι μπορεί να αναβαθμίσει ένα casual σύνολο με skinny jean.



Αντικατάστησε τα sneakers σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για να μεταφέρεις στιγμιαία το denim σου από τη μέρα στη νύχτα.


Ένα σκούρο skinny jean σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα και ένα chic top είναι ένα τέλειο look για βραδινή έξοδο.

Read More

And More