Γάμος, βάφτιση, αποφοίτηση: Τι να φορέσεις για να είσαι στιλάτη και κομψή

Ξέρεις, τα θέματα εδώ στο Tlife είναι εμπνευσμένα από τα δικά σου θέλω και επιθυμίες. Συχνά – πυκνά μας ρωτάς στο Q&A του fashion τι να φορέσεις και τι styling να επιλέξεις για τη βάφτιση που έχεις λάβει προσκλητήριο, για το γάμο ενός συγγενικού σου προσώπου ή για την αποφοίτησή σου που κοντοζυγώνει. Καταρχήν είναι λογικό να έχεις αυτές τις απορίες, μιας και πρόκειται για ιδιαίτερες περιστάσεις που το σύνολό σου δεν πρέπει να σχολιαστεί αρνητικά και που κατά πάσα πιθανότητα οι φωτογραφίες εκείνης της ημέρας θα σε “κυνηγάνε” μια ζωή. Εμείς λοιπόν δημιουργήσαμε ένα θέμα που θα γίνει ο στιλιστικός σου οδηγός.

Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, είναι έτοιμη να σου μεταλαμπαδεύσει τις συμβουλές της και να σε βγάλει από κάθε στιλιστικό δίλημμα. Η ίδια έχει επιλέξει για σένα ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν ιδανικά στις περιστάσεις που σου προανέφερα και που θα σου χαρίσουν ένα μοναδικό στιλ…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Καλεσμένη σε βάφτιση
Επειδή κατά βάση οι βαφτίσεις γίνονται πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, το σύνολο πρέπει να είναι απλό, λιτό και κομψό. Πρώτα στις επιλογές μας είναι τα απαλά και παστέλ χρώματα, μιας και πρόκειται για μια αρκετά χαρούμενη περίσταση. Οπότε καταλαβαίνεις ότι το μαύρο δεν είναι και τόσο καλή επιλογή. Τα ρούχα συνοδεύονται με εντυπωσιακά και ρομαντικά κοσμήματα, ενώ ολοκληρώνονται με metallics ή ουδέτερα αξεσουάρ.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Καλεσμένη σε γάμο
Η βασική συμβουλή είναι πως το total white look δεν έχει θέση σε αυτήν την περίσταση, μιας και η ίδια η νύφη θα έχει κάνει αυτήν τη χρωματική επιλογή. Οπότε αυτό που οφείλεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις κάτι σε γήινη απόχρωση ή με ασπρόμαυρες αντιθέσεις ή κάτι σε έντονο χρώμα. Ναι, εμείς σου έχουμε πολλές επιλογές για να καλύψουμε κάθε γούστο. Για ακόμα μια φορά “συνοδεύουμε” τα looks με κοσμήματα ιδανικά για αυτήν την περίσταση και minimal αξεσουάρ.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Ρούχα για την ημέρα της αποφοίτησης
Εκείνη η μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα κι επειδή αυτές τις φωτογραφίες θα της βλέπεις μπροστά σου μια ζωή, πρέπει να είσαι κομψή, minimal και λίγο πιο θηλυκή. Οπότε επέλεξε απλές γραμμές, χωρίς υπερβολικά αξεσουάρ και κοσμήματα και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη. Εμείς σου δίνουμε μερικές προτάσεις για να πάρεις ιδέες και να πετύχεις στιλιστικό τζακ ποτ.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More