Για το γυμναστήριο ή τις sporty εμφανίσεις: Τα πιο στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ που θα βρεις στην αγορά

Αν ψάχνεις τα ιδανικά fashion items για να ανανεώσεις το sporty style σου, τότε βρίσκεσαι στο ιδανικό θέμα και καλό θα ήταν να συνεχίζεις να διαβάζεις! Η Fashion Editor του Tlife, Σοφία Σούζα, γίνεται για ακόμα μια φορά ο δικός σου personal shopper και είναι έτοιμη να “στήσει” το gym look σου από την αρχή. Αυτήν την εβδομάδα, που λες, προτείνει σε όλες εμάς παντελόνια, τοπ και αξεσουάρ που θα μας συνοδεύσουν στην προπόνηση, το γυμναστήριο τη δική μας δραστηριότητα. Ναι, γιατί ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να έχουμε άψογο outfit.

Η εισαγωγή μου όμως σε αυτό το θέμα δεν σταματάει εδώ! Θέλω να σε πληροφορήσω ότι αυτά τα fashion items που θα δεις παρακάτω, δεν είναι ιδανικά μόνο για το γυμναστήριο φίλη μου! Η athliesure τάση έχει λάβει ένα πολύ μεγάλο μέρος του στιλ μας αυτήν τη σεζόν γιατί είναι άνετη, στιλάτη και ενημερωμένη! Οπότε, ακόμα και αν δεν είσαι οπαδός του γυμναστηρίου, υιοθέτησε ότι σου προτείνει η Σοφία στις casual εμφανίσεις σου!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Αξεσουάρ
Ρακέτες, σχοινάκια, μπάλες και πολλά ακόμα αξεσουάρ, πάντα με χαρακτηριστικό το τέλειο στιλ που δεν θα “χαλάσει” την εμφάνισή σου στο γυμναστήριο. Επιπλέον και για όσες δεν είναι fan του είδους, προτείνουμε ακουστικά, sneakers και τσάντες που θα ολοκληρώσουν το athliesure style με τεράστια επιτυχία.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Κολάν
Με prints, μονόχρωμα ή και color block μοτίβα. Ανέκαθεν τα κολάν αποτελούσαν το κλειδί στις εμφανίσεις μας και όχι μόνο για το γυμναστήριο. Ξεκάθαρα είναι άνετα και ξεκάθαρα ένα μόνο item στην ντουλάπα μας δεν αρκεί. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανανεώσεις τα χειμερινά σου, με νέα και πιο ανοιξιάτικα κολάν, όπως προβλέπει η μόδα, αλλά και ο καιρός!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Τοπ
Sports bra, φούτερ, hoodies, κορμάκια, t-shirt και πολλά ακόμα αθλητικά τοπ πρόκειται να βρεις σε αυτήν την κατηγορία. Στιλάτα items που θα σε συνοδεύσουν από το γυμναστήριο μέχρι την casual βόλτα και που θα σε διατηρήσουν άνετη μα πάνω από όλα στιλάτη. Βρες το ιδανικό και κάνε update στις εμφανίσεις σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More