Γιορτή της Μητέρας 2017: Ξεχωριστά δώρα που θα ενθουσιάσουν κάθε μαμά

Ως γνωστόν, μάνα είναι μόνο μια και κανείς άλλος δεν μπορεί να αντικαταστήσει το ρόλο της. Επίσης ως γνωστόν, την Κυριακή στις 14 του μήνα γιορτάζουμε την Ημέρα της Μητέρας και σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα δώρο στη δική μας μανούλα, μικρό ή μεγάλο, για να της πούμε “Ευχαριστώ”, να δείξουμε ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έκανε -και συνεχίζει να κάνει για εμάς- και να τιμήσουμε την δική της παρουσία στις δύσκολες και εύκολες στιγμές που έχουμε περάσει κατά καιρούς.

Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, μας βοηθάει να βγάλουμε εις πέρας αυτό το στόχο με επιτυχία. Η ίδια συγκέντρωσε μερικές προτάσεις που θα κάνουν κάθε μανούλα να ξετρελαθεί και θα βγάλουν εμάς από αυτήν τη σπαζοκεφαλιά. Γιατί έτσι είναι! Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε κάτι που θα ξέρουμε ότι θα την ικανοποιήσει στο 100% και θα καταφέρει να “επανορθώσει” όλα όσα της έχουμε κάνει.

Και κάτι τελευταίο! Αν νιώθεις την ανάγκη να κάνεις ένα δώρο σε κάποια άλλη μανούλα, όπως στη φίλη σου, στη θεία σου, στη γιαγιά σου, εννοείται πως μπορείς. Το δώρο είναι μια τρυφερή κίνηση που κρύβει συναισθήματα και αγάπη, μα πάνω από όλα θα αναγνωρίσει το ρόλο της ως “μάνα”.

Κάνε κλικ εδώ και τα δώρα της Σοφίας ένα – ένα!

Read More

And More