Γυμνάσου με στιλ: Ρούχα και αξεσουάρ για το γυμναστήριο που σου προτείνει η fashion editor

Αυτήν την εβδομάδα η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, έψαξε στην αγορά τα πιο στιλάτα αξεσουάρ, τοπ και bottoms για το γυμναστήριο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι μετά το break των διακοπών θα ξεκινήσεις πάλι την αγαπημένη σου δραστηριότητα. Για να ξεκινήσεις, λοιπόν, με περισσότερο κέφι και καλύτερη διάθεση, πρέπει να έχεις και το κατάλληλο look. Γιατί ποιος είπε ότι στο γυμναστήριο δεν μπορούμε να είμαστε στιλάτες;

Εκτός από όλα αυτά όμως που σου έχω αναφέρει ήδη, καλό είναι να γνωρίζεις ότι τα συγκεκριμένα items μπορείς άνετα να τα φορέσεις ακόμα και εκτός gym. Μην ξεχνάς ότι η athliesure τάση θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και την επόμενη σεζόν και εμείς φυσικά θα συνεχίσουμε να τη φοράμε. Γιατί είναι cool (πολύ cool), είναι βολική (πας δηλαδή για καφέ και μετά αν έχεις όρεξη πας και στο γυμναστήριο με το ίδιο look), μα πάνω από όλα μας διατηρεί άνετες. Επίσης, μην ξεχνάς ότι πολλές διάσημες (τύπου Bella Hadid, Kendall Jenner) ορκίζονται σε αυτό το trend. Είτε θέλεις, λοιπόν, να φορέσεις sporty ρούχα και αξεσουάρ στο γυμναστήριο, είτε στη βόλτα, μετακινήσου προς τα κάτω και δες τις επιλογές της Σοφίας!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Κολάν & shorts
Οι επιλογές είναι πολλές. Είτε θέλεις σορτς, είτε κολάν, είτε… και τα δύο! Τα έντονα αλλά και πιο σκούρα χρώματα πρωταγωνιστούν, ενώ τα prints υπόσχονται να κάνουν ακόμα πιο funky το αποτέλεσμα. Ανάδειξέ τα με το δικό σου στιλ ή ακολούθησε τις συμβουλές της Σοφίας που θα βρεις στο κάθε item. Και μην ξεχνάς! Ειδικά τα κολάν μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε casual περίσταση και εκτός γυμναστηρίου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Top & hoodies
Εδώ θα βρεις tank tops, t-shirts, hoodies, jackets και πολλά ακόμα. Όλα τα τοπ δηλαδή που μπορείς να φορέσεις σε sporty εμφανίσεις και που σίγουρα θα χρειαστείς φέτος. Μπορείς να κάνεις και τέλειο layering με αυτά. Δηλαδή φοράς το μπουστάκι, από πάνω το tank top και ολοκληρώνεις με το τέλειο hoodie. Ξέρεις εσύ! Πάντως ότι τύπος κι αν είσαι, ότι στιλ κι αν έχεις, εδώ θα βρεις σίγουρα κάτι που θα σε ικανοποιήσει στιλιστικά.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Sneakers & accessories
Αν θέλεις να υιοθετήσεις την athliesure τάση εκτός γυμναστηρίου, τότε να είσαι σίγουρη πως εδώ θα βρεις τα πιο στιλάτα sneakers και backpacks για τη βόλτα σου στην πόλη. Καλά, εννοείται όμως είναι ιδανικά και για την προπόνηση. Αν από την άλλη θέλεις τον απαραίτητο εξοπλισμό για το γυμναστήριο (τύπου στρώμα, μπουκάλι, σχοινάκι) σε περιμένουν πολλές επιλογές και πάλι εδώ! Επιπλέον, θα βρεις headbands για να μαζεύεις τα μαλλιά σου, στιλάτα καλτσάκια και πολλά ακόμα που θα ολοκληρώσουν το sporty look σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More