Η άνοδος της μίνι φούστας και πώς να τη φορέσεις!

Πόσο ευτυχισμένα ήταν τα πόδια μας καλυμένα σε midi φούστες κατά την τελευταία μισή δεκαετία; Αρκετά, σωστά; Τώρα όμως ήρθε η ώρα για ένα σοκ στο σύστημα της μόδας, επειδή το μίνι είναι πίσω και ήδη ανθεί. Έχουμε ήδη παρατηρήσει την τάση της ανόδου των ποδόγυρων αφού στην πραγματικότητα ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, όταν η κλασική τζιν φούστα-ξέρεις το είδος που ήταν ιδιάιτερα δημοφιλές το 2000, επανεμφανίστηκε σε ορισμένες πολύ cool ντουλάπες και άρχισε αισθητά να ξεπουλά σε διάφορα καταστήματα.
Με το βραδινό και το επίσημο ντύσιμο ψηλά στην αντζέντα της σεζόν φθινόπωρο / χειμώνας 2016, δεν αποτελεί καμία έκπληξη ότι το συγκεκριμένο κομμάτι επιστρέφει και διεκδικεί μια θέση ψηλά στην γκαρνταρόμπα μας. Οι A-listers είναι, βεβαίως, πρόθυμες να τις λανσάρουν πρώτες με trendsetters όπως οι Kendall Jenner και Alexa Chung να τους δείχνουν ήδη την αγάπη τους.

Πώς να φορέσεις λοιπόν μια μίνι φούστα τώρα; Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις μερικές πολύ cool ιδέες!

1. Απόκτησε hippy στιλ

Δεν χρειάζεται όλες οι μίνι φούστες να είναι τολμηρές. Κάποιες μπορεί να ερμηνευτούν με έναν πιο bohemian τρόπο. Διάλεξε τη σε suede και συνδύασέ την με gladiator sandals και ένα μακρύ κινομό.


2. Χρησίμοποίησε 60’s επιρροές


Πήγαινε πίσω στη δεκαετία όπου όλα ξεκίνησαν -τη δεκαετία του 1960 και σέταρε τη μίνι φούστα σου με μπότες με ύψος κάτω από το γόνατο και γυμνά πόδια.

3. Δώσε skater vibe στο look σου

Κάντο σαν το μοντέλο Binx Walton και δώσε στο μίνι σου tomboy στιλ συνδυάζοντάς το με skate sneakers, κάλτσες και ένα loose πουκάμισο.

4. Τα midheels είναι ο καλύτερος φίλος της μίνι φούστας

H Εlsa Hosk έχει βρει το τέλειο casual συνδυασμό με τη μίνι φούστα της και το football jersey top. Επίσης τα mid-heel sandals είναι μια πολύ καλή επιλογή για να ολοκληρώσεις ένα look με μίνι φούστα για να μη νιώσεις υπερβολική.

5. Φόρεσέ την με μυτερά παπούτσια το βράδυ

Αν θέλεις ένα bad-girl vibe στο βραδινό σου look διάλεξε μια δερμάτινη φούστα και ταίριαξέ την με μυτερές γόβες και ένα t-shirt.

6. Φόρεσε denim με flat shoes
Kάντο όπως η Kendall Jenner και φόρεσε μια denim μίνι φούστα με φλατ booties.

7. Φόρεσέ την με ένα ρετρό t-shirt

Μια σουετ φούστα σε στιλ 70’s ταιριάζει τέλεια φυσικά με ένα t-shirt me retro μοτίφ.

Read More

And More