Η fashion editor προτείνει τα απαραίτητα τοπ για να είσαι στιλάτη και αυτήν τη σεζόν

Τα τοπ υπάρχουν και θα υπάρχουν στο στιλ μας, μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος να σετάρουμε το παντελόνι και τη φούστα μας. Στην ντουλάπα μας δεν έχουμε ούτε ένα, ούτε δύο. Πρωταγωνιστούν άπειρα κομμάτια για κάθε ώρα και περίσταση. Και σίγουρα για το κάθε ένα από αυτά έχουμε βρει και το ιδανικό “από κάτω”. Αν ανοίξει κάποιος το μικρό μας βεστιάριο σίγουρα θα βρει μέσα από t-shirt (τα αγαπάμε για την urban αισθητική) μέχρι και sexy τοπ για βραδινές εμφανίσεις.

Μαζί με το καλοκαίρι όμως κατέφθασαν και οι τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν! Οκ, μπορεί το αγαπημένο σου t-shirt ή το minimal top με τα spaghetti straps να είναι μια διαχρονική επιλογή που δεν μπορείς να αποχωριστείς, αλλά ήρθε η ώρα να πάμε για shopping και να ανανεώσουμε τα τοπ και τις μπλούζες. Γιατί η νέα σεζόν επιβάλει νέο στιλ, πιο fresh και πιο ενημερωμένο. Και επίσης η νέα σεζόν έχει φέρει στο προσκήνιο τα crop και lingerie top, όπως και τα bodysuits (ή κορμάκια).

Αν λοιπόν ψάχνεις το ιδανικό τοπ που θα σε πάει για καφέ, για ποτό, στη δουλειά και στο νησί, μετακινήσου προς τα κάτω και δες τι επέλεξε για σένα η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Bodysuits
Μπορεί να σου θυμίζουν λίγο ολόσωμο μαγιό, αλλά δεν είναι. Τα κορμάκια έχουν επιστρέψει δυναμικά και πλέον φοριούνται όλες τις ώρες. Είναι βολικά, ταιριάζουν τέλεια με jeans, σορτς, ζιπ κιλότ, φούστες και παντελόνια. Ένα extra styling tip για τις πιο τολμηρές είναι το εξής: δοκίμασε να το συνδυάσεις με μια ημιδιάφανη φούστα και θα βγεις κερδισμένη. Όπως και να έχει, όπως και να έχεις φανταστεί εσύ αυτό το κομμάτι, σίγουρα εδώ θα βρεις αυτό που θα ολοκληρώσει με επιτυχία το στιλ σου και θα αγκαλιάσει τη σιλουέτα σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Lingerie top
Τα αγαπάμε και τα έχουμε φορέσει αρκετά τις τελευταίες σεζόν. Είναι sexy, είναι chic και ένα all day κομμάτι που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί και να σε βγάλει από στιλιστικά διλήμματα. Αυτά τα αγαπημένα τοπ, τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, λαμβάνουν ιδιαίτερα χρώματα, όπως neutrals, pastel, ζεστά, αλλά μπορείς να τα βρεις και σε σκούρες αποχρώσεις. Διάλεξε ένα από αυτά που σου προτείνει η Σοφία και αφέσου στο στιλ που προσφέρουν απλόχερα τα lingerie top.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Crop top
Ντάξει!!! Ποια από εμάς μπορεί να φανταστεί το καλοκαίρι χωρίς την παρουσία του crop top; Καμία! Ότι στιλ κι αν έχεις, όπως κι αν είναι η σιλουέτα, σίγουρα θα βρεις ένα που να σου ταιριάζει. Τα συνδυάζουμε πάντα με ψηλόμεσα bottoms και δημιουργούμε ultra stylish εμφανίσεις που ταιριάζουν τέλεια στη χαλαρή αισθητική του καλοκαιριού. Τσέκαρε ποια είναι τα must σχέδια και χρώματα που βρήκε η Σοφία για σένα!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More