Καλεσμένη σε γάμο; Έξι ολοκληρωμένα looks από τη fashion editor του Tlife

Η Άνοιξη έφτασε και αυτό σημαίνει πως η ατζέντα σου έχει γεμίσει με αρκετά προσκλητήρια από γάμους συγγενικών προσώπων και φίλων. Ναι, όπως και να το κάνουμε οι γάμοι αυξάνονται λίγο περισσότερο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, σε σχέση με τους χειμερινούς μήνες. Αυτό που σε “καίει” όμως είναι η επιλογή του look που θα κλέψει την παράσταση εκείνη την ημέρα, που θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική, αλλά και άνετη. Γιατί οκ, μπορεί να μην έχεις το ρόλο της νύφης, αλλά θες κι εσύ να δείχνεις εκθαμβωτική μέσα από το συγκεκριμένο outfit.

Και κάπου εδώ θα σου αναφέρω για ακόμα μια φορά την fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, η οποία ετοίμασε τον απόλυτο στιλιστικό οδηγό για τη συγκεκριμένη μέρα. Η ίδια ετοίμασε έξι ολοκληρωμένα σύνολα που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε σιλουέτα. Επιπλέον, προσφέρει τις δικές της στιλιστικές συμβουλές για να είσαι κομψή, στιλάτη και να αποφύγεις τις παγίδες. Δίνουμε τη σκυτάλη σε εκείνη…

Μέσα από το Q&A του Fashion μας ρωτάς συχνά τι να φορέσεις και τι να αποφύγεις στο γάμο που είσαι καλεσμένη. Δεν είναι βλέπεις 13 Ιουλίου που άνετα σετάρεις το maxi bohemian φόρεμά σου με ένα σανδάλι ή ένα πέδιλο και πας. Ακόμη ο καιρός κάνει περίεργα κόλπα! Θες πανωφόρι ή δεν θες πανωφόρι; Φοράς πέδιλο ή όχι ακόμη; Με το καλσόν τι γίνεται;

1.Ολόσωμη Φόρμα

Η ολόσωμη φόρμα αποτελεί πολύ ωραία επιλογή για ένα wedding κάλεσμα. Επέλεξε μία σε pastel απόχρωση και συνδύασε την ιδανικά με ένα tweed jacket ή ένα σακάκι λευκό. Φόρεσε πέδιλα και όχι γόβες, ενώ σε κοσμήματα επέλεξε λαμπερά σκουλαρίκια.

Ολόσωμη φόρμα BSB 119
Jacket Ted Baker 360
Πέδιλα Sante 79
Σκουλαρίκια Accessorize 15.90
Clutch Ted Baker 130

2. Μidi Φόρεμα

Όταν σκεφτόμαστε “γάμο”, εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένα midi φόρεμα. Κλασικά κομψή επιλογή. Συμφωνούμε αλλά αυτή την εποχή βάλε χρώμα και απόφυγε το κλασικό μαύρο. Σε πανωφόρι ένα spring coat είναι ιδανικό για να μην κρυώνεις, ενώ σε αξεσουάρ παίξε με metallics και black & white!

Φόρεμα Karen Millen 235€
Μαντό Max & Co 275
Γόβες Νak 149
Σκουλαρίκια Mango 9.99
Clutch 25.95uterque.com

3. Zip Culotte

To νέο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας δεν θα μπορούσε να λείπει από μία εμφάνιση σε γάμο. Δώσε σοφιστικέ ύφος διαλέγοντας ιδιαίτερο χρώμα και συνδύασε τη με σακάκι. Μας αρέσει με γόβες και εντυπωσιακά αξεσουάρ με ethnic στοιχεία.

Zip culotte Marks & Spencer 59.95
Σακάκι Benetton 99.95
Τop H&M 19.99
Γόβες Migato 57.00
Σκουλαρίκια H&M 9.99
Clutch 99€ uterque.com

4. Μidi Φούστα

Αν επιλέξεις να φορέσει μία midi φούστα σου προτείνουμε μία σε έντονο χρώμα. Μπορείς να αφήσεις σε πιο basic χρώματα το υπόλοιπο σύνολο και βάλε λάμψη στα αξεσουάρ με glittered mules και clutch!

Φούστα J Crew 355
Τop Alice & Olivia 320
Clutch Pinko 168
Μules uterque.com 89
Σκουλαρίκια Pandora 39

5. Παντελόνι

Το παντελόνι είναι μία πολύ safe επιλογή και μας αρέσει πολύ. Προτίμησε κάποιο σε crop γραμμή και συνδύασε slingback pumps. Δώσε χρώμα με ωραίο top από μέσα και αν κρυώνεις ρίξε στους ώμους σου ένα μαντό ή ένα σακάκι. Κράτησε shoulder bag και φόρεσε oversized γυαλιά!

Παντελόνι Μarella 135€
Τop ΒVBGMAXAzria
Spring coat Stefanel
Γόβες Jimmy Choo 575
Βag Marella 139€
Γυαλιά Stella McCartney 439

6. Μaxi Φόρεμα

Για ία πιο glam εμφάνιση ένα maxi φόρεμα πάντα είναι σωστή επιλογή! Αν επιλέξεις έντονο χρώμα δώσε minimal ύφος στο υπόλοιπο look και αν κρυώνεις απλά ρίξε στους ώμους σου μία μεταξωτή εσάρπα!

Φόρεμα Mango 139.99
Δαχτυλίδι Pandora 45
Πέδιλα Jessica Simpson Haralas 129
Clutch Accessorize 22.90€

Read More

And More