Καλοκαίρι 2016: 8 styling tips για να αναβαθμίσεις το look σου!

Από το να φορέσεις με ένα διαφορετικό τρόπο το αγαπημένο σου slip- φόρεμα μέχρι να δώσεις επιπλέον ζωή στο κοστούμι σου για το γραφείο, σου ανακοινώνουμε με περηφάνια ότι σήμερα έχουμε συγκεντρώσει 8 νέες και super-stylish ιδέες μόδας που εγγυόμαστε θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά στην γκαρνταρόμπα σου -ανεξάρτητα με το προσωπικό σου στιλ.
Η αλήθεια είναι ότι η δημιουργία του τέλειου outfit έχει λιγότερο να κάνει με το αν έχουμε τα σωστά κομμάτια και περισσότερο με το πώς θα τα ταιριάξουμε μεταξύ τους. Όλες έχουμε ρούχα και αξεσουάρ να κάθονται στις ντουλάπες μας ενώ μπορούν να φορεθούν με πολλούς, απροσδόκητα κομψούς τρόπους και το μόνο που λείπει μερικές φορές είναι μια μικρή δόση έμπνευσης. Μερικά extras που θα τα αναβαθμίσουν.
Για αυτό λοιπόν σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε μερικούς πρωτότυπους συνδυασμούς για να αναβαθμίσουμε κομμάτια που πολλές από εμάς ήδη έχουμε στη ντουλάπα μας και να τα μετατρέψουμε σε fashion-forward σύνολα! Πάμε να τα δούμε…

Στενό T-shirt + Mom Jeans + Εσπαντρίγιες

Τίποτα δε συγκρίνεται με ένα στενό t-shirt, σωστά; Φόρεσε το δικό σου με ένα straight leg jeans και εσπαντρίγιες.


T-shirt+ Slip-Dress +Loafers
Δεν είχες σκεφτεί να φορέσεις το σατέν slip-dress σου με loafers, έτσι δεν έιναι; Λοιπόν, δοκίμασέ το και περίμενε τα κοπλιμέντα!

Flare Jeans+ Πουκάμισο + Suede Ankle Boots
Κάντο όπως η Jane Birkin και συνδύασε ένα flare jeans με πουκάμισο και suede booties.

Vintage Florals + Bright Ankle Boots Όλες μας αγαπάμε ένα φλοράλ φόρεμα αλλά πόσο πιο ωραίο δείχνει με ένα ζευγάρι booties σε έντονο χρώμα;

Maxi Gown + Sneakers
Ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα δεν χρειάζεται τίποτα πιο πολύπλοκο από ένα ζευγάρι sneakers που θα το βοηθήσουν να αναδειχτεί.

Κοστούμι+ Ανοιχτό Πουκάμισο+ Sneakers΄Ενας απλός τρόπος να αναβαθμίσεις το κοστούμι σου είναι να το φορέσεις απλά με ένα ανοιχτό πουκάμισο, sneakers και clutch.

Babydoll+ Loafers
Tα girly φορέματα ταιριάζουν και σε tomboys. Φόρεσε λοιπόν το δικό σου με ένα ζευγάρι loafers.

Ταγέρ+ T-shirt+Boater
Ποιος είπε ότι ένα ταγέρ μπορεί να φορεθεί μόνο με κλασικό τρόπο; Φόρεσε το δικό σού με ένα t-shirt και ένα boater ψάθινο καπέλο.

Read More

And More