Kαλοκαίρι 2016: Οι πιο hot τάσεις στα κοσμήματα!

Οι τάσεις στα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2016 είνα αναμφισβήτητα εντυπωσιακές. Και ενώ πολλά από τα αγαπημένα κοσμήματά σου μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου (όπως ρολόγια, minimal δαχτυλίδια και κολιέ κ.α.), υπάρχουν ορισμένα στιλ κοσμημάτων που είναι πιο κατάλληλα ειδικά για το καλοκαίρι.

Αν αναζητάς λοιπόν να ολοκληρώσεις τα καλοκαιρινά σου σύνολα με κάτι φωτεινό και διασκέδαστικό, δεν χρειάζεται να ψάξεις άλλο! Σου βρήκαμε εμείς τα στιλ στα οποία πρέπει να εστιάσεις αυτή τη στιγμή και ευχόμαστε να σου δώσουμε έμπνευση για τα μελλοντικά καλοκαιρινά σου outfits.

Άλλωστε τίποτα δεν μπορεί να προσθέσει ενδιαφέρον και μοναδικό χαρακτήρα σε μια εμφάνιση, όσο μια σωστή επιλογή υπέροχων κοσμημάτων.

COLLAR NECKLACES


Σε ύψος κάτω από ένα choker και πάνω από το ντεκολτέ, το collar neckleace φέτος απαιτεί την προσοχή μας, κολακεύοντας το πρόσωπο πλαισιώνοντάς το.

EAR CANDY

Φέτος η λέξη για τα statement σκουλαρίκια είναι το χρώμα, με τους σχεδιαστές να δοκιμάζουν όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου για το καλοκαίρι του 2016.

ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ

Το single κρεμαστό κόσμημα είναι σίγουρα γοητευτικό, αλλά γιατί na φορέσεις μόνο ένα, όταν μπορείς να φορέσεις πολλά μαζί;

BOHO EARRINGS

Mε το 70′ s vibe να είναι τόσο έντονο αυτή τη σεζόν, ένα τουλάχιστον ζευγάρι σκουλαρίκια σε bohemian στιλ είναι απαραίτητο για να συμπληρώσει τέλεια τα looks μας.

BAROQUE ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Σε άλλα σκουλαρίκια δόθηκε μια αναμφισβήτητα μπαρόκ αίσθηση-και μια gothic διάθεση για τα πιο dark κορίτσια.

BANGLES

Το bracelet είναι και πάλι εδώ, και είναι όλα σχετικά με το bangle που δεν απαιτεί layering-αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις.

FULL BODY COVERAGE

Tα bijoux του μέλλοντος δεν στολίζουν μόνο τα αυτιά, τα δάχτυλα και τους καρπούς, αλλά ερευνά στη σφαίρα αλλά καλύπτουν τα πόδια και τον κορμό.

Read More

And More