Καλοκαίρι 2016: Τα ωραιότερα μαγιό, και αξεσουάρ για την παραλία που μπορείς να αγοράσεις τώρα!

Ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές και εντοπίζεις ελλείψεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, ή θέλεις απλά να ανανεώσεις το καλοκαιρινό σου look; Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για shopping αφού οι καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι σε εξέλιξη και θα μπορέσεις να αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι χωρίς να βγεις εκτός budget.
H fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα για να σου το κάνει πιο εύκολο σου συγκέντρωσε τα ωραιότερα μαγιό , παπούτσια και τσάντες για την παραλία που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις στα μαγαζιά…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλα όσα βρήκε για σένα η Σοφία!


Το μαγιό! Ίσως η πιο σημαντική αγορά για το καλοκαίρι αφού είναι το κομμάτι που θα καθορίσει και το υπόλοιπο beach look σου και θα φοράς τις περισσότερες ώρες της ημέρας στις διακοπές σου. Αξίζει λοιπόν να έχεις αρκετές εναλλακτικές.

Για να δεις όλες τις επιλογές σε μαγιό κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία…


Αν αναζητάς τα πιο stylish παπούτσια για την παραλία για να επενδύσεις τώρα στις εκπτώσεις, δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο. Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε σανδάλια, slides και εσπαντρίγιες για να επιλέξεις το ιδανικό ζευγάρι για το στιλ και το bugdet σου!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε παπούτσια…

Βρες την τέλεια τσάντα από ελαφρια υλικά και σε ζωηρές αποχρώσεις για να ολοκληρώσεις τα beach looks σου. Διάλεξέ την είτε σε ουδέτερους τόνους ή διασμημένη με fun λεπτομέρειες και πρόσθεσε ενδιαφέρον σε κάθε σου σύνολο.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε τσάντες…


Read More

And More