Καλοκαίρι 2016: Τα ωραιότερα παπούτσια της σεζόν για να διαλέξεις!

Νέα σεζόν που σημαίνει η τέλεια δικαιολογία για καινούρια παπούτσια. Το αξεσουάρ που όλες λατρεύουμε και καθόλου τυχαία αφού μπορούν να διαμορφώσουν το στιλ και να δώσουν διαφορετικό χαρακτήρα στο κάθε μας look!
Φέτος η μόδα της σεζόν προτείνει πολλές και διαφορετικές επιλογές. Και επειδή η επιλογή των παπουτσιών είναι μια αρκετά σημαντική υπόθεση, αξίζει να το ψάξεις λίγο παραπάνω.

Εμείς λοιπόν για να σε βοηθήσουμε σήμερα σου συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα σανδάλια, sneakers και πλατφόρμες που έχουμε δει μέχρι στιγμής για τη νέα σεζόν για να βρεις εκείνα που ταιριάζουν στο δικό σου στιλ και budget. Aκόμα όμως και αν δεν θέλεις ακόμα να κάνεις shopping ποτέ δεν βλάπτει να ρίξεις μια ματιά…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές!


Ένα καινούριο ζευγάρι φλατ σανδάλια θα πρέπει να είναι στην κορυφή της καλοκαιρινής λίστας αγορών κάθε γυναίκας. Αναμφισβήτητα η πιο πρακτική αγορά της σεζόν, αφού θα τα φοράς πιο συχνά από ό, τι οποιοδήποτε άλλο παπούτσι στην ντουλάπα σου.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε σανδάλια


Τα sneaksers συνεχιζουν να απολαμβάνουν τη μεγάλη στιγμή τους και είναι απλά παντού! Από τις πασαρέλες μέχρι τις καθημερινές αλλά και τις βραδινές εμφανίσεις. Δες τα πιο hot στιλ της σεζόν για να βρεις το σωστό ζευγάρι για σένα!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε sneakers


Είναι πρακτικές, άνετες και ιδανικές για τα καλοκαιρινά σου looks. O λόγος φυσικά για τις πλατφόρμες που κατάλληλα συνδυασμένες όμως μπορούν να δείξουν πολύ stylish! Tαίριαξε τις με maxi φούστες ή φορέματα και αλλά και με ολόσωμες φόρμες και playsuits.

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε πλατφόρμες

Read More

And More