Έρχεται καύσωνας: Τι να φορέσεις για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη με στιλ!

Μερικές φορές, κάνει υπερβολική ζέστη για να φορέσεις ρούχα. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν, ραντεβού στα οποία να παραστείς ή Σαββατοκύριακα για να απολαύσεις.
Εκτός από το απλά να μη φορέσεις τίποτα, σου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να δείχνεις στα καλυτερά μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού. Πίστεψέ μας δεν είσαι η μόνη. Σου έχουμε όμως καλά νέα: Το να επιβιώσεις χωρίς να θυσιάσεις το στιλ σου είναι εφικτό, αν ντυθείς σωστά.

Και για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε, έχουμε συγκεντρώσει για σένα μερικά χρήσιμα styling tips για το τι ακριβώς πρέπει να φοράς για να κάνεις τους επόμενους μήνες λίγο πιο υποφερτούς για σένα.

Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις πως μπορείς να νικήσεις τον καλοκαιρινό καιρό στο δικό του παιχνίδι…

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΙΛΟΥΕΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ

Προτίμησε shapes που πέφτουν μακριά από το σώμα. Όσο λιγότερο ύφασμα έρχεται σε επαφή με το δέρμα σου, τόσο πιο δροσερή θα νιώθεις.

AΠΟΦΥΓΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Και αυτό το λέει ένα κορίτσι που φοράει μαύρο σχεδόν καθημερινά, πραγματικά όμως βοηθάει να αποφύγεις τα σκούρα χρώματα όταν είναι απίστευτα ζεστά έξω. Προτίμησε ένα navy blue ή επένδυσε σε κάποια καλοκαιρινά λευκά κομμάτια. Ένα ωραίο λευκό fit-and-flare φόρεμα με πολύχρωμες μπαλαρίνες, σανδάλια ή πέδιλα είναι χαριτωμένο και για τα πρωινά αλλά και για μια βραδινή έξοδο. Τα εμπριμέ είναι επίσης ιδανικά στο να κρύβουν τα σημάδια ιδρώτα.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΛΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Απόφυγε τα συνθετικά υφάσματα με κάθε κόστος. Θα κολλούν επάνω σου και θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη.

ΚΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

‘Εχει σημασία τι παπούτσια θα επιλέξει -η θερμότητα διαφεύγει από τα κεφάλια μας και τα πόδια μας, έτσι επίλεξε παπούτσια από καμβά, αν πρέπει να φορέσεις κλειστά. Διαφορετικά, φόρεσε κομψά σανδάλια όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΑ CUT-OUTS

Τα φορέματα και τα τοπ με cut-outs δεν είναι μόνο διασκεδαστικά, αλλά έχουν ενσωματωμένο εξαερισμό.

ΑΠΟΦΥΓΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΖΙΝ

Απόφυγε τα στενά τζιν οπωσδήποτε! Δοκιμάστε ελαφριά denim στην πιο χαλαρές μορφές, όπως ο φίλος ή ευρείας πόδι για να κρατήσει δροσερό,” είπε ο Raden.

ΦΟΡΕΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥΤΙΕΝ

Τα αθλητικά σουτιέν είναι τέλεια στο να απορροφούν την υγρασία από το δέρμα, και το σουτιέν μπορεί να γίνει τόσο ζεστό και εκνευριστικό το καλοκαίρι. Επιπλέον ένα χαριτωμένο, πολύχρωμο μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο layer κάτω από μια διαφανή μπλούζα ή ένα πουκάμισο.

Read More

And More