Καλοκαίρι 2016: Βρες το σωστό denim για την προσωπικότητά σου!

Ανεξάρτητα με την εποχή του χρόνου (και δεν έχει σημασία το έτος), το denim είναι πάντα on trend. Είτε διαμορφωμένο σε μια σειρά από κολακευτικές τζιν σιλουέτες ή προσδίδοντας κάποια ανεμελιά σε ένα tailored φόρεμα, το ενδυματολογικό αυτό στοιχείο επανεφεύρεται σταθερά από εποχή σε εποχή και ποτέ δεν χάνει την cool ιδιοσυγκρασία του.
Οι περισσότερες από εμάς έχουν τουλάχιστον ένα κομμάτι χωρίς το οποίο δεν μπορούν να ζήσουν, είτε κλίνει με κλασικό ή, cool χαρακτήρα αλλά υπάρχουν πραγματικά άπειροι τρόποι για να ενσωματώσεις το look στην ντουλάπα σoυ.
Για να ανακαλύψεις όμως ποια εκδοχή του ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου στιλ, ακολούθησε τον οδηγό μας για να βρεις το true-match κομμάτι σου αλλά και τις συμβουλές μας για το πώς να το φορέσεις!

Fashion Girl

Κάθε γυναίκα ενημερωμένη με τη μόδα, ξέρει ένα cropped τζιν σε στιλ culotte είναι το τζιν της σεζόν. Φόρεσε το δικό σου με ένα t-shirt, strappy γόβες ή πέδιλα και φουλάρι στο λαιμό.

Cool Girl

Λατρεύεις να ντύνεσαι σαν ένα off-duty μοντέλο; Φόρεσε ένα oversized αμάνικο τζιν jacket είτε φθαρμένο ή με patches. πάνω από ένα μίνι ή maxi φόρεμα και sneakers.


Working Girl


Το wide-leg jeans και ειδικά σε μια σκούρα απόχρωση είναι η τέλεια επιλογή για το γραφείο. Σέταρέ το με μια μεταξωτή μπλούζα, ή πουκάμιο σουέτ γόβες και μια εκλεπτυσμένη δερμάτινη τσάντα.

Girlie Girl

Εάν έχεις την τάση να κλίνεις προς τις γυναικείες σιλουέτες, επίλεξε ένα φόρεμα τζιν midi για να φορέσεις με mules ή εσπαντρίγιες, λαμπερά σκουλαρίκια και ένα κοραλλί χρώμα στα χείλη.

Laid-Back Girl

Η άνεση είναι το κλειδί, και μια χαλαρή straight leg επιλογή σε τζιν είναι μια πρακτική και κομψή επιλογή, σε συνδυασμό με ένα t-shirt και flat shoes.


Boho Girl


To patchwork τζιν λειτουργεί καλά με το ελεύθερο πνεύμα, της αισθητική σου. Φόρεσέ το με ένα βαμβακερό τοπ ή ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση, πλατφόρμες και μια ψάθινη τσάντα.

Read More

And More