Κόκκινα ankle boots: Πως να φορέσεις τη Νο1 τάση της σεζόν σύμφωνα με τα street styles

Τα κόκκινα ankle boots μπορούν να γίνουν η αφορμή για να αποθεωθεί ένα θηλυκό ντύσιμο. Από την άλλη βέβαια, μπορεί να γίνει η αφορμή για να καταστραφεί όλο το styling. Το ζητούμενο όμως είναι ότι φέτος έχουν κυρίαρχο ρόλο και εμείς θα τα φορέσουμε σωστά. Όπως δηλαδή προτείνουν τα κορίτσια που τραβούν τις εντυπώσεις με τις street style εμφανίσεις τους.

Πριν από ένα μήνα περίπου σου είχα αναφέρει ότι τα κόκκινα booties θα μας απασχολήσουν. Όχι δεν το είχα βγάλει από το μυαλό μου! Όλος ο κόσμος της μόδας ασχολούνταν με αυτό. Εξάλλου αυτήν την τάση την είχαμε δει στα catwalks των οίκων Gucci, Givenchy, Tod’s και σε πολλούς ακόμα. Οπότε ήταν ξεκάθαρο ότι μιλάγαμε για το next big thing.

Αν λοιπόν, έχεις σκοπό να προσθέσεις στα χειμερινά και φθινοπωρινά σου σύνολα αυτό το ιδιαίτερο χρωματικά παπούτσι, συνέχισε να διαβάζεις. Προς τα κάτω θα βρεις χρήσιμες συμβουλές και styling tips από τα πιο στιλάτα κορίτσια ανά τον κόσμο!

Ξεκινάμε με το αγαπημένο σου τζιν. Φυσικά και θα το φορέσεις με αυτά τα παπούτσια. Μπορείς να επιλέξεις κάτι σε μίνιμαλ ύφος, όπως ένα λευκό τοπ και μαύρη chain bag, ή να ακολουθήσεις το δρόμο που χάραξε η Alessandra Ambrosio και να τα αναδείξεις με rock t-shirt και ένα sequin σακάκι.

Ένα ασπρόμαυρο φόρεμα ίσως είναι από τις πιο afe επιλογές. Μπορείς να τα φορέσεις με ένα polka dot ή ριγέ σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις και να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο και στιλάτο σύνολο.

Κάποια στιγμή (όχι ακόμα) θα χρειαστεί να προσθέσεις και ένα παλτό στο styling. Σίγουρα μπορείς να διαλέξεις κάτι με λεοπάρ μοτίβο ή και με patchworks. Και στις δύο περιπτώσεις κράτησε το υπόλοιπο σύνολο πιο “ήσυχο”.

Μίνι μαύρη φούστα plus κόκκινα ankle boots ίσον σούπερ συνδυασμός. Μια επιλογή είναι να τα συνδυάσεις με t-shirt και vintage glasses για urban αποτέλεσμα, ή εναλλακτικά με ένα printed για πιο sexy styling.

Αν αποφασίσεις να συνδυάσεις τα κόκκινα ankle boots με μαύρο παντελόνι, τότε θα έχεις πολλές επιλογές στο υπόλοιπο styling. Δηλαδή μπορείς να επιλέξεις ένα tweed σακάκι με πολλά χρώματα ή ένα καρό που ταιριάζει σούπερ.

Είσαι τολμηρή; Τότε μην διστάσεις να συνδυάσεις αυτά τα ankle boots με ένα παντελόνι με ιδιαίτερο texture. Μπορείς δηλαδή να επιλέξεις ένα metallic παντελόνι κι ένα λευκό πουκάμισο ή να παραδειγματιστείς από την Kendall και να τα ταιριάξεις με μια velvet culotte και ένα rock t-shirt.

Vinyl ή leather pants! Τέλειο θα έλεγα. Για να αποφύγεις τις υπερβολές επέλεξε λευκό τοπ και ένα πανωφόρι σε σκούρο χρώμα. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

Τα κόκκινα ankle boots μπορούν να ενταχθούν και σε ένα athleisure σύνολο. Προτίμησε ένα παντελόνι και ολοκλήρωσε με hoodies, oversized παρκά και γενικά οτιδήποτε υποσηρίζει αυτό το styling.

Μετά το leather pants έχουμε τη leather ή vinyl φούστα. Έχεις μια σε μαύρο χρώμα; Συνδύασέ την με τα κόκκινα ankle boots και ένα τοπ σε nude χρώμα. Κράτησε και μια μαύρη τσάντα και είσαι οκ. Έχεις μια κόκκινη φούστα; Μην φοβηθείς να τη συνδυάσεις με τα ankle boots, ένα nude ή λευκό τοπ και μια λευκή τσάντα.

Για minimal αποτέλεσμα επέλεξε να συνδυάσεις τα κόκκινα μποτάκια με ένα LBD ή μια μαύρη πουκαμίσα και να κρατήσεις μια λευκή τσάντα. Εναλλακτικά μπορείς να παραδειγματιστείς από την Demy και να τα συνδυάσεις με ένα pink dress δημιουργώντας έτσι το απόλυτο color block.

Read More

And More