Κρήτη, Σκιάθος, Επτάνησα: Τι να φορέσεις ανάλογα με το νησί που θα πας διακοπές

Έχουμε φτάσει στην εποχή που πλέον έχεις αποφασίσει επιτέλους ποιο ελληνικό νησί θα επισκεφτείς. Και για να πάτησες “κλικ” εδώ, μάλλον έχεις κλείσει δωμάτιο για Κρήτη, Σκιάθο ή Επτάνησα. Και για να έπεισες τον εαυτό σου να μπει σε αυτό το θέμα, μάλλον έχεις στιλιστικές ανησυχίες. Don’t worry, be happy! Το fashion team του Tlife, στέκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό σου και σε βοηθάει να… ντυθείς!

Εγώ, σε συνεργασία με την fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, συνεχίζουμε την εκστρατεία “Καλοκαιρινοί προορισμοί και κατάλληλο styling” και σου δίνουμε τα “φώτα” μας, τις προτάσεις μας και τις στιλιστικές μας συμβουλές. Και όλα αυτά για να “στήσεις” σωστά τη βαλίτσα των διακοπών σου και να έχεις άψογο look από την παραλία, μέχρι το μπαράκι. Και όλα αυτά (πάλι) σύμφωνα με τον προορισμό που θα επισκεφτείς! Έτοιμη να σε ταξιδέψουμε -στιλιστικά πάντα- στην Κρήτη, στη Σκιάθο και στα Επτάνησα;

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Διακοπές στην Κρήτη!

Το στιλ σου στο συγκεκριμένο νησί θα πρέπει να είναι λίγο traditional. Κάπως bohemian και greek folklore. Πες ναι στα patchworks, στο floral φυσικά και στις neutral και μπλε αποχρώσεις. Βασικό κομμάτι της βαλίτσας σου πρέπει να είναι μια τουνίκ, ενώ σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσεις τις εσπαντρίγιες σου, κάτι σε ντένιμ και μια μπαντάνα.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Διακοπές στη Σκιάθο!

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα πάρεις μαζί σου θα πρέπει να έχουν sporty ύφος. Εξάλλου το νησί φημίζεται για τα water sports του, οπότε καλό είναι να μπεις κι εσύ στο κλίμα. Φυσικά και θα σε στείλουμε για ποτό, αλλά πρέπει να ξεχάσεις τις υπερβολές. Ένα cotton modi φόρεμα με στιλάτα sneakers είναι σούπερ στιλάτη επιλογή και σίγουρα θα σε βολέψει περισσότερο.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Διακοπές στα Επτάνησα!

Τα συγκεκριμένα νησιά επιβάλουν μια χαλαρή κομψότητα που δεν πρέπει να παραβλέψεις. Φυσικά και δεν θέλουμε υπερβολές. Θέλουμε να είσαι chic και minimal. Για αυτό το λόγο θα πάρεις μαζί σου μια ολόσωμη φόρμα, ένα αέρινο midi φόρεμα και σίγουρα flat lace up sandals. Για τα βράδια προτείνουμε πλατφόρμες και ιδιαίτερα κοσμήματα, ενώ σε γυαλιά επέλεξε κάτι με oversized φακό.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Το θέμα μου όμως δεν τελειώνει εδώ! Αν θέλεις να δεις το ιδανικό styling για:

Read More

And More