Μαύρα, μεταλλικά, χρωματιστά φορέματα! Τα πιο stylish items είναι εδώ και σε περιμένουν

Η φετινή σεζόν αγαπάει το κλασικό και γοητευτικό μαύρο, ταυτόχρονα δίνει χώρο στα έντονα -ασυνήθιστα για το χειμώνα- χρώματα να παίξουν μεταξί τους και να μας εντυπωσιάσουν, ενώ από την άλλη οι μεταλλικές λάμψεις σαγηνεύουν.

Φέτος ο χειμώνας μας παροτρύνει να φορέσουμε φόρεμα. Εξάλλου το φόρεμα δεν έχει εποχή! Κι εμείς φυσικά θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή του, μιας και τα φορέματα βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις μας και μπορούν να μας εξασφαλίσουν μια στιλάτη εμφάνιση. Μάξι, μίνι, μίντι. Κάθε γραμμή έχει την τιμητική της. Casual, θηλυκά, urrban και πολλά στιλ ακόμα, υπόσχονται να κάνουν αυτήν τη σεζόν ακόμα πιο δημιουργική στιλιστικά.

Στο θέμα μας! Από ότι κατάλαβες, αυτό που θα μας απασχολήσει σήμερα είναι τα φορέματα. Και πιο συγκεκριμένα, τα μαύρα, τα μεταλλικά και τα χρωματιστά. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης για να αποκτήσεις μερικά ακόμα, οι επιλογές του Tlife σίγουρα θα σε βοηθήσουν. Η fashion editor Σοφία Σούζα δημιούργησε έναν οδηγό αγοράς με χειμερινά φορέματα που πρόκειται να καλύψουν κάθε γούστο. Ναι, σου το υπόσχομαι! Βρες αυτό που ταιριάζει στο δικό σου budget και στιλ και ετοιμάσου για τη νέα σου επένδυση.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Μαύρα φορέματα

Ξεκινάμε με το πιο διαχρονικό φόρεμα που απασχολεί το χώρο της μόδας εδώ και δεκαετίες. Εξάλλου όλες γνωρίζουμε ότι μέχρι και η Coco Chanel είχε δηλώσει πως κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην κατοχή της ένα little black dress. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι… little. Μπορείς να βρεις τη γραμμή που ταιριάζει σε εσένα και να ακολουθήσεις τα δικά σου θέλω για τη νέα σου αγορά. Το μαύρο φόρεμα μπορεί να είναι formal, glam, daily, casual. “Μεταμορφώνεται” στο λεπτό με απλές κινήσεις και για αυτό το αγαπάμε τόσο.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Χρωματιστά φορέματα

Ο φετινός χειμώνας ίσως είναι από τους πιο χρωματιστούς των τελευταίων ετών. Το ροζ λαμβάνει μεγάλο χώρο και επηρεάζει τα υφάσματα πολλών dresses, ενώ έντονη είναι η παρέμβαση του κίτρινου, του πράσινου και φυσικά του κόκκινου. Αν είσαι λάτρης των χρωμάτων, τότε αυτή η σεζόν είναι αφιερωμένη σε σένα. Ένα colorful φόρεμα μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις στο πλήθος ανά πάσα ώρα και στιγμή και να γίνει το βασικό κομμάτι για μια ευφάνταστη εμφάνιση.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Μεταλλικά φορέματα

Μπορεί παλιότερα να επιλέγαμε τα μεταλλικά φορέματα μόνο για τη γιορτινή περίοδο, αλλά από πέρσι που οι τάσεις τα καθήλωσαν στα catwalks κι έπειτα στην ντουλάπα μας, τα δεδομένα άλλαξαν. Πλέον τα μεταλλικά φορέματα μπορούν να φορεθούν σε κάθε special occasion και να δώσουν λάμψη στη δική μας εμφάνιση. Ακόμα και φέτος διατηρούν το αγαπημένο τους glam style και τα συναντάμε σε μπλε, χρυσό, ασημένιο, μπρονζέ, πράσινο, ανθρακί. Αν είσαι κορίτσι που αγαπάει τα πάρτι και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, σίγουρα τότε θα αγαπήσεις και τα metallics.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Κράτα το

Read More

And More