Μεταλλικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για λαμπερές εμφανίσεις τα Χριστούγεννα

Μαζί με τις γιορτές, θα έρθουν παρέα πολλά πάρτι, βραδινές έξοδοι, καλέσματα, ρεβεγιόν και special events. Για όλα αυτά φυσικά θα χρειαστούμε και τα ανάλογα σύνολα. Θα πρέπει να είναι προσεγμένα, στιλάτα, εντυπωσιακά και να εκπέμπουν μια festive αισθητική, όπως αρμόζει στο κλίμα των ημερών.

Σε πρώτη φάση, σου έχουμε προτείνει στιλάτα ρούχα που θα μπορούσες να φορέσεις εκείνες τις μέρες και όχι μόνο (ΔΕΣ ΕΔΩ). Τώρα, αποφασίσαμε με την fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, να “εμβαθύνουμε” λίγο περισσότερο σε αυτό το θέμα (μας πως τα λέω έτσι!) και να σου παρουσιάσουμε παπούτσια, αξεσουάρ και ρούχα σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Τα metallics είναι δεδομένο ότι ταιριάζουν τέλεια στα Χριστούγεννα, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι και μια πολύ δυνατή τάση για το Χειμώνα του 2018. Το φόρεσες πέρσι πολύ, αλλά θα το φορέσεις και φέτος. Το μεταλλικό μοτίβο έχει την τιμητική του για ακόμα μια χρονιά και υπόσχεται να κάνει ακόμα πιο glam τα σύνολά μας. Το συγκεκριμένο fabric θα μας απασχολήσει σε χρώματα όπως ασημί, μαύρο, χρυσό και “προωθήθηκε” κυρίως από τους οίκους J. W. Anderson, Mugler, Loewe.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Μεταλλικά ρούχα

Εδώ θα βρεις κάθε στιλ ρούχου που αναζητάς με αυτό το texture και σε πολλά χρώματα. Τζάκετ, ολόσωμες φόρμες, τοπ, φορέματα και φούστες σε κάθε μήκος. Νιώσε ξεχωριστή και λαμπερή φορώντας τα, μα πάνω από όλα πρόσθεσε το δικό σου χαρακτήρα στο αποτέλεσμα. Μπορείς να τα αναδείξεις με διάφορα αξεσουάρ, όπως σε minimal ύφος, από velvet fabric ή ακόμα και metallics.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Μεταλλικά παπούτσια

Η αδυναμία μας στα μεταλλικά και glitterati shoes αναπτύχθηκε όταν είδαμε την Carrie Bradshaw να τα φοράει στο Sex and the City, και σίγουρα απογειώθηκε όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι τα συμπεριέλαβαν στις συλλογές και στα catwalks τους. Φέτος αξίζει να τα υιοθετήσουμε στο στιλ μας με total metallic looks, minimal ή και πιο ευφάνταστα σύνολα. Εδώ θα βρεις γόβες, μπότες, abkle boots και φυσικά πέδιλα.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Μεταλλικά αξεσουάρ

Αν ανήκεις στις minimal προσωπικότητες της παρέας, αλλά θέλεις να εντάξεις μια glam πινελιά στα σύνολά σου, τότε πόνταρε στα μεταλλικά κοσμήματα ή τσάντες. Αν από την άλλη θέλεις να ολοκληρώσεις το extravagant look σου με κάτι αντίστοιχο, τότε ακολούθησε κι εσύ την ίδια συμβουλή. Εδώ θα βρεις metallic clutch, σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια που θα φορέσεις και… εντός και εκτός την περίοδο των γιορτών.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More