Mini, midi, maxi: Φορέματα σε όλα τα μήκη για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Το φθινόπωρο είναι πια επίσημα εδώ, η θερμοκρασία έπεσε και ήρθε η ώρα να ενημερώσεις τη νέα σου γκαρνταρόμπα με τα φορέματα που θα φοράς κατά τη διάρκεια όλης της νέας σεζόν!
Η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά και επέλεξε κομμάτια σε όλα τα μήκη για να διαλέξεις. Μaxi, midi, mini σε διαφορετικά στιλ και shapes ώστε να ενημερωθείς σωστά για τα νέα στιλ και να βρεις αυτό που σε εκφράζει και ταιριάζει στο budget σου…

Για να δεις όλες τις προτάσεις της κάνε κλικ επάνω στην εικόνα!


Τα mini φορέματα είναι σίγουρα η πιο sexy επιλογή και χρειάζεται ωραία πόδια. Επίλεξε το στη γραμμή που ταιριάζει καλύτερα σε στο σώμα σου και συνδύασέ το είτε με sneakers είτε με over-the-knee boots ή ankle boots για βόλτες μέσα στην πόλη.

Για να δεις τις προτάσεις της Σοφίας κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα.


Τα midi φορέματα είναι η πιο chic επιλογή κι αξίζει να επενδύσεις τουλάχιστον σε ένα αυτή τη σεζόν. Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνες γόβες ή ankle boots αλλά και με loafers σε οff-duty περιστάσεις.

Για να δεις όλες τις προτάσεις σε midi φορέματα κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα


Τα μακριά φορέματα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με το καλοκαίρι αλλά σωστά συνδυασμένα μπορούν να γίνουν μια πολύ cool επιλογή και για το φθινόπωρο. Δες τις maxi casual επιλογές αλλά και εκείνες που αξίζει να φορέσεις σε βραδινές σου εξόδους.

Κάνε “κλικ” στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε maxi φορέματα

Read More

And More