Νέες τάσεις: Στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να φορέσεις

Οι νέες τάσεις της σεζόν επιστρέφουν στο Tlife. Μόνο που αυτήν τη φορά δεν σου τις παρουσιάζουμε (εξάλλου το έχουμε κάνει ήδη), αλλά σε παροτρύνουμε να τις υιοθετήσεις στις νέες σου εμφανίσεις που έχεις σκοπό να κάνεις από εδώ και στο εξής! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά! Στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017, είδαμε να πρωταγωνιστούν τρία huge trends, που πραγματικά μας ενθουσίασαν. Τα metallics, παρόλο που δεν το περιμέναμε, έχουν την τιμητική τους και αυτήν τη σεζόν. Ναι, πολύ καλά κατάλαβες! Θα συνεχίσουμε να φοράμε ασημί, χρυσό και bronze ακόμα κι αν αλλάξαμε εποχή. Επιπλέον, το ενδιαφέρον τράβηξε η athliesure ή sporty τάση (το ίδιο είναι) που έρχεται για να μας υπενθυμίσει ότι το στιλ και η άνεση μπορούν να συμβαδίσουν. Τέλος, τα 70s inspired looks και prints δίνουν το παρόν και προσφέρουν μια hippie αισθητική στις εμφανίσεις που μας αρέσει πολύ!

Η Fashion Editor του Tlife, Σοφία Σούζα, έψαξε και βρήκε στην αγορά ρούχα και αξεσουάρ, επηρεασμένα από αυτές τις τάσεις. Και όλα αυτά για να έχεις εσύ ένα σούπερ ενημερωμένο στιλ.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Sporty

Το sporty style μας απασχολεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και -ναι- μπορούμε επίσημα να πούμε ότι του έχουμε αδυναμία. Οι οίκοι Christian Dior, Alexander Wang, DKNY, Versace και Stella McCartney δηλώνουν θερμοί υποστηρικτές αυτού του trend που έχει σκοπό να μας διατηρεί στιλάτες, αλλά πάνω από όλα άνετες και αυτήν τη σεζόν. Σε έντονες, pastel και απαλές αποχρώσεις το new athliesure style έχει καταλάβει τα μεγαλύτερα catwalks, καθώς και τις βιτρίνες κάθε καταστήματος.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Metallics

Άλλη μια τάση που “καλύπτει” όλη την επιφάνεια των looks ή διακοσμεί σαν πολυτελή λεπτομέρεια τα πιο must fashion items. Με επιρροές από τα 80s και τα 90s καταλαμβάνουν πότε glam και πότε urban chic σύνολα, προσφέροντας την απαραίτητη αίγλη και επηρεάζοντας αρκετές αποχρώσεις όπως το μωβ, το μπλε και το κλασικό ασημί και χρυσό.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

70s

Από τα γεωμετρικά καρό και τις σκακιέρες, μέχρι τα λουλούδια και τις statement γραμμές σε έντονα χρώματα, το 70s στοιχείο πρωταγωνιστεί σε πολλούς οίκους όπως Miu Miu, Givenchy και Prada, αλλά και τις περισσότερες βιτρίνες των καταστημάτων. Τα συγκεκριμένα prints καταλαμβάνουν κυρίως τις αέρινες γραμμές και συνδυάζονται με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα που ολοκληρώνουν ιδανικά αυτήν την αισθητική.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More