Οδηγός αγοράς: Η fashion editor προτείνει τα πιο στιλάτα φλατ παπούτσια για φέτος

Οκ, τα αγαπάμε τα ψηλοτάκουνα! Είναι κολακευτικά, είναι sexy και σίγουρα ιδανικά για ένα θηλυκό σύνολο. Σίγουρα όμως δεν είναι ιδανικά για όλη μέρα και καθόλου πρακτικά. Αυτό είναι ένα αιώνιο πρόβλημα στη ζωή της κάθε γυναίκας που φοράει γόβες στη δουλειά, γόβες στον καφέ, γόβες στο ποτό.

Για καλή μας τύχη αυτό το πρόβλημα λύθηκε φέτος! Εννοείται πως θα συνεχίσουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας high heels σε ιδιαίτερες περιστάσεις, αλλά τα flats κατέφθασαν με σκοπό να μας δώσουν ένα χέρι βοηθείας και να μας κάνουν να νιώθουμε πιο άνετα. Ναι, οι τάσεις φέτος επιβάλλουν τα flat shoes κι εμείς φυσικά θα τις ακολουθήσουμε. Γιατί είναι βολικά, είναι φινετσάτα και όπως σου έχω αναφέρει άπειρες φορές, με το ιδανικό styling μπορούν να μας συνοδεύσουν παντού.

Αν λοιπόν, σκέφτεσαι να αποχωριστείς για λίγο (ή έστω για κάποιες ώρες) τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα και αναζητάς ένα ζευγάρι flats που θα σε διατηρεί άνετη και στιλάτη, δεν έχεις παρά να μετακινηθείς προς τα κάτω. Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, συγκέντρωσε πολλές και στιλάτες επιλογές που θα βρεις τώρα στα μαγαζιά. Από sneakers, loeafers, slippers, oxfords, μπαλαρίνες μέχρι και booties. Όλα με flat τακούνι!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Booties

Μπορεί ακόμα να μην είναι τόσο έντονη η επιθυμία μας να φορέσουμε μποτάκια (λογικό αφού ο καιρός θυμίζει άνοιξη), σε λίγο καιρό όμως θα τα έχουμε μεγάλη ανάγκη. Φέτος, λοιπόν, την τιμητική τους έχουν τα chelsea boots σε διάφορα χρώματα και υφές που μπορείς να φορέσεις ακόμα και στη δουλειά με κοστούμι, μίνι φορέματα και φούστες, ή στη βόλτα με bohemian-western styling, ανάλογα την επιλογή σου. Για τις daily εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις biker boots που -ναι- είναι τάση και αυτήν τη σεζόν και να τα αναδείξεις με το προσωπικό σου στιλ.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Sneakers

Τα sneakers είναι πλέον ένα μεγάλο κεφάλαιο στο στιλ της κάθε γυναίκας. Τα τελευταία χρόνια τόλμησαν και… βγήκαν εκτός γυμναστηρίου κι εμείς αμέσως τα φορέσαμε ακόμα και στη δουλειά με midi φούστες. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να τα φοράμε και φέτος με ξεχωριστά looks γιατί μας κάνουν να νιώθουμε άνετες και στιλάτες. Εδώ θα συναντήσεις sneakers για καθημερινές εμφανίσεις και βόλτες, αλλά και sporty παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια σε urban looks, αλλά και με κολάν για την προπόνηση.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Flats

Η συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνει πολλά ήδη flat παπουτσιών. Τα oxfords υπόσχονται να αντικαταστήσουν τις γόβες στη δουλειά, οι μπαλαρίνες παραμένουν στα ρομαντικά και chic looks μας, τα slippers δίνουν το παρών και μας προειδοποιούν ότι είναι το πιο hot παπούτσι του φετινού χειμώνα, ενώ τα loafers φαίνεται πως θέλουν να “μπουν” σε κάθε μας εμφάνιση. Αυτές είναι οι chic επιλογές που θα συναντήσεις και δεν έχεις παρά να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα στην ντουλάπα σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More