Οδηγός αγοράς: Στιλάτα φορέματα για κάθε σωματότυπο, στιλ και budget

Δεν πρόκειται για κάποιο νέο trend! Πρόκειται για το πιο θηλυκό item που κάθε μέλος αυτής της παρέας έχει στην ντουλάπα του. Ένα, δύο, μπορεί και παραπάνω. Όλες έχουμε το ιδανικό για κάθε ώρα, για κάθε περίσταση, σε διάφορα μήκη. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, αναφέρομαι στα φορέματα. Και επειδή δεν μπορείς να φανταστείς το καλοκαίρι χωρίς ένα νέο, στιλάτο και “βολικό” φόρεμα, πήρα μια απόφαση. Απευθύνθηκα στην fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, η οποία συγκέντρωσε stylish φορέματα για κάθε budget, περίσταση, σωματότυπο και γούστο. Και όλα αυτά για να διευκολύνει εσένα στην επόμενη αγορά σου.

Μετακινήσου προς τα κάτω λοιπόν και τσέκαρε όλες αυτές τις επιλογές που θα κάνουν update στο στιλ σου και σίγουρα δεν θα μετανιώσεις για την απόκτησή τους. Επέλεξε μεταξύ των χρωματιστών, printed και λευκών φορεμάτων και φόρεσέ τα σε καλοκαιρινές εξόδους…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Χρωματιστά φορέματα
Αλήθεια, εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Σίγουρα όποιο κι αν είναι υπάρχει στις επιλογές της Σοφίας. Έντονα, παστέλ, μεταλλικά είναι μερικά από τα must dresses που κέντρισαν το στιλιστικό της ενδιαφέρον. Επέλεξε τη γραμμή που σου ταιριάζει, καθώς και το στιλ που θα σε “βολέψει” πολύ στις προσωπικές σου εμφανίσεις. Απόκτησε το αγαπημένο σου και φόρεσέ το στις εμφανίσεις σου με τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Εμπριμέ φορέματα
To bohemian, το tropical και το φλοράλ, είναι μόνο μερικά από τα μοτίβα που διακοσμούν τα φορέματα αυτής της σεζόν. Ναι, μας αρέσουν τα prints και είμαστε σίγουρες πως κι εσύ τα αγαπάς. Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά, αλλά αν συνδυαστούν με τα ιδανικά αξεσουάρ το αποτέλεσμα είναι τόσο μοναδικό και εύκολα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Το μόνο που έχεις να επιλέξεις, είναι τη γραμμή και αν θα το αναδείξεις με mix & match ή minimal styling.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Λευκά φορέματα
Τα λευκά φορέματα φέτος λαμβάνουν δύο στιλ. Το ένα είναι λίγο πιο masculine και cool και έρχεται μέσα από τις oversized πουκαμίσες και το δεύτερο είναι λίγο πιο ρομαντικό με βολάν, φίνα δαντέλα και αέρινο στιλ. Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σου, όποια γραμμή και αν σου αρέσει, επέλεξε ένα που θα κάνει τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις ακόμα πιο λαμπερές και εντυπωσιακές. Μην ξεχνάς εξάλλου ότι το λευκό κάνει τέλεια αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Κράτα το

Read More

And More