Oι πιο δυνατές τάσεις στα παπούτσια φέτος και πώς να τις φορέσεις!

Παπούτσια! Ποιο κορίτσι δεν τρελαίνεται και μόνο στο άκουσμα της λέξης; Είναι χωρίς αμφιβολία το αγαπημένο μας αξεσουάρ, φετίχ θα λέγαμε, και όχι άδικα, αφού μπορεί από μόνο του να ολοκληρώσει, να μεταμορφώσει ολόκληρο look. Για να μην αναφερθούμε στο πόσο μπορεί να φτιάξει τη διάθεσή μας… Σήμερα λοιπόν, η Fashion Editor του TLIFE, Σοφία Σούζα, έχει ειδική αποστολή. Να συγκεντρώσει τις κυριάρχες τάσεις στα παπούτσια και να μας δείξει πώς να τις φορέσουμε σωστά. Σύμμαχός της η εταιρία Adam’s Shoes και η απίθανη collection της για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017!

Ποια είναι τα κομμάτια που πρέπει φέτος να έχεις στην ντουλάπα σου για να είναι updated; Ποια είναι η ιδανική ώρα να τα φορέσεις; Πώς μπορείς να τα σετάρεις σωστά; Ποια είναι τα styling tips που θα χρειαστείς; Η Σοφία μπήκε στον κομψό κόσμο των Adam’s Shoes και σου δείχνει όλα όσα πρέπει να ξέρεις φέτος!

Δοκιμάσαμε και διαλέξαμε τα 5 πιο δυνατά shoe trends για αυτή την σεζόν για να εμπνευστείς και να προχωρήσεις στο …επόμενο βήμα!

1. Ψηλοτάκουνα


Η elegant collection της εταιρείας Αdam’s shoes προτείνει ψηλοτάκουνα πέδιλα από suede σε διαχρονικό μαύρο χρώμα και chunky τακούνι για εμφανίσεις που απαιτούν sophisticated look.
Ολοκληρώνουν με θηλυκότητα ένα blazer look και δείχνουν τέλεια αν τα συνδυάσεις με shorts, ενώ θα ήταν super επιλογή με chic mini φορέματα ή φούστες. Εκτός από μαύρο η Adam’s shoes για αυτό το καλοκαίρι έχει τεράστια συλλογή με χρώματα, metallic details και διάφορα σχέδια σε αυτό το ύφος ώστε να διαλέξεις αυτό που θες!

Για να δεις όλη την συλλογή κάνε κλικ εδώ!

Σακάκι Marks & Spencer 49.95€
Top Mango 19.99€
Shorts Marks & Spencer 29.95€
Γυαλιά Uglybell 190€
Platform sandals Adam’s shoes 55€

2.Flatform


Tα flatform sandals είναι από τα αγαπημένα everyday παπούτσια εδώ και πολλές σεζόν. Η Αdam’s shoes με την μακρόχρονη πείρα της αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και έτσι έχει πολλές προτάσεις και για τα αγαπημένα σου σανδάλια.
Δερμάτινα σε πολλά χρώματα, με extra ύψος, αλλά τόσο ελαφριά που θα ξεχνάς ότι φοράς παπούτσια. Συνδύασέ τα με girly looks για όλη την ημέρα: mini φούστες, zip culottes και παντελόνες. Είναι τέλεια επιλογή για sporty city style !

Για να δεις όλη την συλλογή κάνε κλικ εδώ!

Μπλούζα Sisley 54€
Wrap skirt Blameyourdaze, Now Showroom 78€
Γυαλιά Uglybell 155€
Platform sandals Adam’s shoes 89€

3.Casual


H casual συλλογή της Αdam’s shoes είναι γεμάτη υπέροχες επιλογές με πέδιλα που κάνουν τις πρωινές μας εμφανίσεις αξέχαστες. Clogs, δέρμα και ξύλο είναι τα κύρια στοιχεία στα πέδιλα που μπορούν να αποθεώσουν ένα denim σύνολο ή να δώσουν σε ένα maxi boho φόρεμα το κατάληλο attidude.
Μπορείς να διαλέξεις μέσα από μία μεγάλη συλλογή και να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Για να δεις όλη την συλλογή κάνε κλικ εδώ!

Top 65€ και denim zip culotte 104€ Pepe jeans
Γυαλιά Uglybell 190€
Πέδιλα Adam’s shoes 85€

4. Flat shoes


Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς τα flat shoes; Σίγουρα θες ένα ζευγάρι στιλάτα slides ή espadrilles για αυτό το καλοκαίρι και μόνο η Αdam’s shoes διαθέτει τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων ώστε να βρεις το ζευγάρι που θα σετάρεις με τα daily city look σου ώστε να έχεις άνεση και στιλ! Διάλεξε κομψά slides για σύνολα με shorts και αέρινα top ή espadrilles για cool εμφανίσεις στην πόλη τώρα και βέβαια στις διακοπές σου σε λίγο καιρό!

Για να δεις όλη την συλλογή κάνε κλικ εδώ!

Τop Marks & Spencer 39.95€
Shorts Coco and Silk 150€ Now Showroom
Γυαλιά Uglybell 155€
Slides Adam’s shoes 39€

5. Πλατφόρμες


Στην Αdam’s shoes θα βρεις πλούσια ποικιλία σε αγαπημένες πλατφόρμες για όλες τις ώρες σε γήινες κυρίως αποχρώσεις και υλικά όπως σχοινί, δέρμα, prints που θα ανανεώσουν το shoe style σου. Φόρεσε τις τώρα με ψηλόμεσα shorts και kimono ή άνετα παντελόνια και corp tops, δώσε extra ύψος στην σιλουέτα σου και extra πόντους στο στιλ σου.

Για να δεις όλη την συλλογή κάνε κλικ εδώ!

Τop Rien by Penny Vomva 45€
Short Rien by Penny Vomva 150€
Kimono DIG Athens 135€
Γυαλιά Uglybell 155€
Πλατφόρμες Adam’s shoes 55€

Read More

And More