Οι πιο εντυπωσιακές over-the-knee μπότες της αγοράς!

Δεν χρειάζεσαι εμάς για να να σου πούμε ότι όλα τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά σε ένα μοντέλο από ό, τι στην πραγματική ζωή. Και οι over-the-knee μπότες είναι φυσικά ένα από αυτά. Από την πασαρέλα, δείχνουν ανεπιτήδευτες, εντυπωσιακές και εύκολο να τις φορέσεις σε συνδυασμό με ένα μίνι ή midi φόρεμα. Στην πραγματική ζωή, είναι λίγο πιο περίπλοκo το πράγμα, και ναι το παραδεχόμαστε κάποιες φορές είναι και κάπως δύσκολο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι αξίζει τον κόπο να τις δοκιμάσεις αφού φορεμένες με τα σωστά κομμάτια, μπορούν να λειτουργήσουν καλά για όλες. Ναι, για κάθε τύπο σώματος.

Για παράδειγμα αν έχεις καμπύλες διάλεξε ένα ζευγάρι σε σκούρο χρώμα και ταίριαξέ τις με επίσης σκούρο τζιν και ένα μακρύ sweater. Aν είσαι petite, φρόντισε τα ρούχα που θα τις συνδυάσεις να εφαρμόζουν καλά στο σώμα σου και να τονίζουν τις αναλογίες σου (ένα μίνι φόρεμα ή φούστα θα σου πήγαινε τέλεια). Eνώ αν ο σωματότυπός σου είναι πιο αθλητικός κράτησε τα πράγματα σε κλασικό ύφος και ταίριαξε τις μπότες σου με ένα τζιν και blazer.

Πείστηκες; Kάνε κλικ εδώ για να δεις τις 15 ωραιότερες μπότες που βρήκαμε στην αγορά! Mη χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου ζευγάρι όσο ακόμα είμαστε σε περίοδο εκπτώσεων. Θα μας ευχαριστείς αργότερα…

Read More

And More