Οι πιο στιλάτες εμφανίσεις που μπορείς να κάνεις σε μια βραδινή έξοδο!

Δεν έχει σημασία πόσα outfits έχεις στην ντουλάπα σου, ένα σχετικό στρες είναι αναπόφευκτο όταν έχεις μια νυχτερινή έξοδο στην ατζέντα σου. Τι μπορείς να φορέσεις σε μια έξοδο το βράδυ, χωρίς να φαίνεται ότι έχεις προσπαθήσει σκληρά, ή, ακόμη χειρότερα, σαν να μην έχεις εξελιχθεί στιλιστικά ?! Αντί να εμπίπτεις σε παλιότερες ενδυματολογικές σου συνταγές όπως μια μίνι φούστα και γόβες, ήρθε η ώρα να ανεβάσεις το ενδυματολογικό παιχνίδι στις βραδινές σου εξορμήσεις τώρα και για πάντα.
Μετακινήσου προς τα κάτω για να μην χρειάζεται να ανησυχείς για το τι να φορέσεις στην επόμενη σου βόλτα όταν θέλεις κάτι καινούριο, διαφορετικό και φρέσκο!

T-shirt + Βραδινή Μaxi Φούστα

Styling tip: Για να επιτευχθεί η ισορροπία μεταξύ της κομψότητας και της μηδενικής προσπάθειας, φόρεσε μια ογκώδη φούστα με ένα λευκό T-shirt. Εναλλακτικά μπορείς να το δοκιμάσεις και με ένα T-shirt με στάμπα ή και με pattern. Αυτό το look θα σe μεταφέρει παντού, από την όπερα μέχρι ένα πάρτι.

High-Shine Midi Φόρεμα + Stilettos

Αν το dress code λέει «go for it», τότε απλά πρέπει να αποδεχθείς την πρόσκληση της μόδας. Μια full-skirt, ή ένα φόρεμα με πολυτελή υφή μπορεί να γίνει πολύ cool με ένα ζευγάρι slick τακούνια και ελάχιστα κοσμήματα.

Μεταξωτή Robe + Jeans + Πέδιλα

Αν εσύ και η παρέα σου έχετε κλείσει ένα τραπέζι στο ένα hot εστιατόριο, και αργότερα, μπορεί να καταλήξει σε ένα ποτό σε βεράντα, θα χρειαστείτε κάτι ευέλικτο και κομψό αλλά με ένα luxurious vibe. Μια robe από μετάξι σε συνδυασμό με τζιν είναι το εισιτήριό σου στο τέλειο ντύσιμο.

Tulle Skirt + Camisole Top

Oι tutus και οι φούστες από τούλι δεν χρειάζεται να δείχνουν υπερβολικά girly ή πολύ χαριτωμένες. Είναι όλα στις ανατροπές. Φόρεσε τέτοια ανάλαφρα υφάσματα με chunky τακούνια για αντίθεση.

Συντηρητικό φόρεμα + Lace-Up Ψηλοτάκουνα

Less is more, όταν πρόκειται για ένα ντύσιμο για μια νύχτα έξω που αποτελείται από δύο ή περισσότερα events. Aκολούθησε το δρόμο της Alexa και επίλεξε ένα απροσδόκητα cool, αλλά συντηρητικό φόρεμα σε συνδυασμό με τα strappy ψηλοτάκουνά σου για μια εμφάνιση με σοβαρή δόση στιλ.

Κορμάκι + Δερμάτινη Φούστα + Τζιν Jacket

Θέλεις να πετύχεις την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο αισθησιακό και το ανεπιτήδευτο στιλ; Σημείωσε μερικά tips από την πρόσφατη εμφάνιση της Diane Kruger για την επόμενη βραδινή σου έξοδο και φόρεσε ένα κορμάκι με μια midi δερμάτινη φούστα. Ολοκλήρωσε το look με μυτερές στιλέτο γόβες, ένα choker στο λαιμό και τζιν τζάκετ ριγμένο στους ώμους.


Read More

And More