Ώρα για shopping: Για να αντιμετωπίσεις την αφόρητη ζέστη με στιλ!

Ο υδράργυρος κοντεύει να φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου! Τι κοντεύει δηλαδή; Το έχει κάνει ήδη. Κι εσύ κάθε πρωί που ανοίγεις τα μάτια σου, σκέφτεσαι τι θα φορέσεις ώστε να καταφέρεις και να είσαι in fashion και να είσαι δροσερή και να μην χάσεις το στιλ σου! Και αναρωτιέσαι αν αυτό γίνεται! Αν είναι δυνατόν να πετύχεις όλα τα παραπάνω, χωρίς να βγεις ημίγυμνη στους δρόμους. Φυσικά και γίνεται! Με τα κατάλληλα ρούχα και τους ιδανικούς συνδυασμούς, μπορείς να περάσεις αυτές τις ζεστές μέρες χωρίς να αφαιρέσεις από τα σύνολά σου στιλιστικούς πόντους.

Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, σου προτείνει τα ιδανικά ρούχα για τον καύσωνα! Ναι, έτσι θα τα ονομάσουμε. Τα συγκεκριμένα κομμάτια θα σε διατηρήσουν δροσερή (όσο γίνεται τουλάχιστον) μα πάνω από όλα στιλάτη.

Πριν από λίγες μέρες είχα ετοιμάσει για σένα ένα σούπερ θέμα με street style ιδέες για να αντεπεξέλθεις με στιλ στον καύσωνα… ακόμα κι αν είσαι στην πόλη (δες εδώ)! Εκεί σου είχα τονίσει ότι θα πρέπει να ξεχάσεις για λίγο τα denim παντελόνια, τα βαριά υφάσματα ή αν μπορείς τα συνθετικά textures που και σε ιδρώνουν και προκαλούν δυσοσμία, ακόμα και αν έχεις φορέσει αποσμητικό ή ακριβό άρωμα. Επέλεξε αέρινα υφάσματα που θα σε “δροσίζουν”. Μια ακόμα συμβουλή είναι να αποφύγεις το μαύρο γιατί “τραβάει” τη θερμότητα. Οκ, το ξέρω ότι το αγαπάς αλλά καλό είναι να το φοράς εκείνες τις ημέρες που ξέρεις ότι θα έχεις συνεχώς τη συντροφιά του κλιματιστικού (τύπου στη δουλειά, στον καφέ, στο αμάξι).

Μετά από αυτήν την εισαγωγή, μπορείς να κάνεις κλικ ΕΔΩ και να δεις τα σούπερ στιλάτα items που διάλεξε η Σοφία!

Read More

And More