Ώρα για shopping: Τα βασικά ρούχα και αξεσουάρ που θα απογειώσουν το beach look σου

Εδώ και καιρό (πρέπει να ήταν Μάρτιος) είχε αρχίσει να μας απασχολεί το μαγιό που θα αγοράσουμε για το φετινό καλοκαίρι. Εμείς μέσα από διάφορα θέματα σου προτείναμε τα πιο στιλάτα μπικίνι, ολόσωμα και retro μαγιό που θα σε συνόδευαν μέχρι την παραλία και το beach bar. Οπότε, οκ αυτό το άγχος έφυγε από πάνω μας. Πήραμε το ιδανικό και νιώθουμε σούπερ φορώντας το.

Τώρα όμως περνάμε στο δεύτερο στάδιο. Δεν γίνεται να πας στην παραλία ή στην πισίνα χωρίς γυαλιά ηλίου, καπέλο, παπούτσια και ρούχα. Εξάλλου, αυτά είναι τα βασικά items που θα ολοκληρώσουν το σύνολό σου. Η Fashion editor του Tlife, Σοφία Σουζα, για ακόμα μια φορά μας δίνει τα “φώτα” της. Η Σοφία βρήκε stylish αξεσουάρ και ρούχα για την παραλία που θα απογειώσουν το look σου το φετινό καλοκαίρι. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να μετακινηθείς προς τα κάτω και να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ σου…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!


Ρούχα για την παραλία
Ξεκινάμε με τα βασικά που είναι τα ρούχα. Γενικά φέτος έχεις πολλές επιλογές και μπορείς να είσαι in fashion και ταυτόχρονα χαλαρή, χωρίς να χάσεις το προσωπικό σου στιλ. Εξάλλου το look της παραλίας δεν “σηκώνει” πολύ “στημένα” σύνολα ή άβολα. Οπότε, μέσα στις επιλογές σου βρίσκονται τα denim κομμάτια, σορτς ή σαλοπέτες, οι τουνίκ, τα φορέματα και οι πουκαμίσες με minimal ή printed μοτίβο, ενώ την τιμητική τους έχουν και οι αέρινες παντελόνες.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!


Παπούτσια για την παραλία
Γενικά τι στιλ έχεις; Αυτή είναι η βασική αρχή για να επιλέξεις το σωστό ζευγάρι. Αν υιοθετείς την athliesure τάση, τότε τα slides είναι τα ιδανικά παπούτσια για σένα. Αν από την άλλη έχεις μια πιο κομψή αισθητική, τότε επέλεξε μια από τις εσπαντρίγιες που θα προσαρμοστούν τέλεια στο look σου. Τέλος, οι σαγιονάρες δεν λείπουν ούτε από το φετινό καλοκαίρι. Αν, λοιπόν, έχεις αδυναμία στα flip flops τότε επέλεξε ένα ζευγάρι με μονόχρωμο ή εμπριμέ μοτίβο.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!



Αξεσουάρ για την παραλία
Οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σε ξετρελάνει. Μπορείς να επιλέξεις κάποιο hair accessory (πολύ καλή επιλογή για φέτος), καπέλο, γυαλιά ηλίου και το πιο βασικό, μια πετσέτα. Επιπλέον, μην ξεχάσεις την τσάντα που θα αποθηκεύσεις όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα και που θα ολοκληρώσει με επιτυχία το look σου.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Read More

And More