Over-the-knee-boots: Πως να τις φορέσεις φέτος!

μπότες με ύψος πάνω από το γόνατο, ή αλλιώς οι over-the-knee-boots έχουν άδικα μια κακή φήμη. Ίσως τις έχεις συνδέσει στο μυαλό σου με την Julia Roberts στο Pretty Woman κάτι που πράγματι μπορεί να συμβεί, αν τις σετάρεις με λάθος τρόπο, αυτό όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε αποτρέψει από το να φορέσεις αυτό το τόσο ιδιαίτερο και stylish fashion item.
Από προσωπική εμπειρία, γνωρίζουμε ότι κάθε φθινοπωρινή σεζόν η έννοια του να φορέσεις μπότες πάνω από το γόνατο γίνεται λίγο πιο εύκολη. Η απόδειξη είναι στα καταστήματα λιανικής: Εάν το στιλ επανέρχεται κάθε φορά που οι θερμοκρασίες πέφτουν, πρέπει να υπάρχει αφθονία κοριτσιών εκεί έξω που έχουν μπει στο over-the-knee παιχνίδι ήδη.
Εμείς καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να εξακολουθείς να έχεις επιφυλάξεις, αλλά σε γενικές γραμμές αυτή έχει γίνει μια αξιόπιστη τάση που ξεκίνησε με την απλή, ασφαλή, μαύρη εκδοχή της και έκτοτε έχει μετακινηθεί σε πιο τολμηρές σφαίρες-μην εκπλαγείς αν τις δεις σε φωτεινό κόκκινο σουέτ ή διακοσμημένες με κεντήματα και εντυπωσιακές λεπτομέρειες για τη σεζόν A / W 16-17.

Για να σε βοηθήσουμε να τις βάλεις κι εσύ στην γκαρνταρόμπα σου, σήμερα φτάξαμε για σένα έναν εύχρηστο οδηγό για να τις φορέσεις με τους πιο fashionable και εύκολους τρόπους για αυτή τη σεζόν. Μετακινήσου προς τα κάτω για να τους δεις!


Πάρε στιλιστικές συμβουλές από την Olivia Palermo και φόρεσε τις knee-high boots σου με ένα σύνολο με μίνι φούστα.


Συνδύασε τα αξεσουάρ σου μεταξύ τους για να δημιουργήσεις κομψά και εύκολα σύνολα.


Το oversized sweater dress και οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι ένας τέλειος συνδυασμός!


Η προσθήκη ενός γούνινου τζάκετ και ενός ζευγαριού over-the-knee boots αναβαθμίζουν απίστευτα ένα σύνολο με πουλόβερ και skinny jeans.


Μπορείς να δοκιμάσεις ένα πιο ανδρόγυνο look συνδυάζοντας τις μπότες σου με στενό τζιν και ένα blazer σε ανδρική γραμμή.


Δοκίμασε να τις συνδυάσεις με ο,τιδήποτε έχεις στην ντουλάπα σου. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο ωραίοι και αναπάντεχοι συνδυασμοί μπορούν να προκύψουν.


Τόλμησε να τις επιλέξεις σε μια φωτεινή απόχρωση και ταίριαξέ την με εμπριμέ σύνολα που συμπεριλαμβάνουν το χρώμα τους στο μοτίβο.

Read More

And More